شیوع اعتیاد به اینترنت و ارتباط آن با اضطراب، استرس و افسردگی در دانش آموزان متوسطه شهر بیرجند در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع اعتیاد به اینترنت و ارتباط آن با اضطراب، استرس و افسردگی در دانش آموزان متوسطه شهر بیرجند در سال ۱۳۹۳ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع اعتیاد به اینترنت و ارتباط آن با اضطراب، استرس و افسردگی در دانش آموزان متوسطه شهر بیرجند در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع اعتیاد به اینترنت و ارتباط آن با اضطراب، استرس و افسردگی در دانش آموزان متوسطه شهر بیرجند در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع اعتیاد به اینترنت و ارتباط آن با اضطراب، استرس و افسردگی در دانش آموزان متوسطه شهر بیرجند در سال ۱۳۹۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: اینترنت، از پیشرفته ترین تکنولوژی های نوین ارتباطی است. برخلاف کاربردهای مثبت اینترنت، وجود رفتارهای افراطی و عوارض زیان آور ناشی از آن به ویژه اعتیاد به اینترنت در نوجوانان، توجه همگان را به خود جلب کرده است. مطالعه حاضر با هدف تعیین شیوع اعتیاد به اینترنت و ارتباط آن با اضطراب، استرس و افسردگی در دانش آموزان متوسطه شهر بیرجند انجام شد.روش تحقیق: این مطالعه مقطعی، در سال ۱۳۹۳ بر روی ۴۰۰ دانش آموز دختر و پسر مدارس متوسطه دوره دوم شهر بیرجند که به روش خوشه ای انتخاب شده بودند، انجام شد. در این مطالعه برای جمع آوری داده ها علاوه بر پرسشنامه اطلاعات دموگرافیک، از پرسشنامه استاندارد اعتیاد به اینترنت یانگ برای بررسی وضعیت اعتیاد به اینترنت و از پرسشنامه استاندارد DASS-21 برای بررسی اضطراب، استرس و افسردگی در دانش آموزان استفاده شد. داده ها، پس از جمع آوری، توسط نرم افزار SPSS (ویرایش ۱۸) در سطح معنی داری a=0.05 تجزیه و تحلیل گردید.یافته ها: از نظر شیوع اعتیاد به اینترنت، ۷۳.۸ درصد دانش آموزان، کاربر معمولی بودند و ۲۰.۵ درصد آنها اعتیاد به اینترنت خفیف و ۵.۸ درصد، اعتیاد به اینترنت شدید داشتند. یافته ها نشان داد که میانگین نمره اضطراب، استرس و افسردگی در دانش آموزان معتاد به اینترنت، به طور معنی داری از کاربران عادی بیشتر بود (p<0.001).نتیجه گیری: با توجه به شیوع قابل توجه اعتیاد به اینترنت در دانش آموزان و ارتباط معنی دار آن با اضطراب، استرس و افسردگی، برنامه ریزی برای اقدامات مداخله ای در راستای پیشگیری از آسیب به نوجوانان که به طور روزافزونی با اینترنت سروکار دارند، ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: اعتیاد به اینترنت، دانش آموزان، اضطراب، متوسطه، بیرجند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.