اثر عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) بر تمایز استئوژنیکی در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق شده از مغز استخوان رت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) بر تمایز استئوژنیکی در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق شده از مغز استخوان رت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) بر تمایز استئوژنیکی در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق شده از مغز استخوان رت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) بر تمایز استئوژنیکی در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق شده از مغز استخوان رت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) بر تمایز استئوژنیکی در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق شده از مغز استخوان رت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: کلاله زعفران، به طور گسترده، بر ضد بیماری های مختلف انسان استفاده می شود. با توجه به خواص و مواد تشکیل دهنده این گیاه، در مطالعه حاضر، اثرات عصاره آبی زعفران بر القای تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق شده از مغز استخوان موش صحرایی به سمت استئوبلاست، بررسی شد.روش تحقیق: در این مطالعه تجربی، سلول های مغز استخوان ران موش های صحرایی جدا شد و فلوسایتومتری برای شناسایی سلول ها انجام گرفت. در گروه تجربی، سلول های بنیادی، با غلظت های مختلف ۰.۵، ۱، ۱.۵ و ۲ میلی گرم در میلی لیتر عصاره آبی زعفران، تیمار شدند. اثر سیتوتوکسیک عصاره آبی زعفران، به روش MTT و اثرات تمایزی آن، با رنگ آمیزی آلیزارین قرمز و سنجش فعالیت آلکالین فسفاتاز بررسی شد.یافته ها: نتایج فلوسایتومتری با استفاده از آنتی بادی بر ضد CD44، بنیادی بودن سلول های مورد استفاده را تایید نمود. یافته های حاصل از سنجش MTT نشان داد، این عصاره با غلظت حدود ۱.۵ میلی گرم در میلی لیتر، در مدت ۲۴ ساعت منجر به مرگ ۵۰ درصد سلول های بنیادی مشتق از مغز استخوان رت می شود (P<0.001). نتایج رنگ آمیزی نشان داد، عصاره آبی زعفران، به صورت وابسته به دوز (بیشترین تمایز در غلظت ۷۰۰mg/ml)، در مدت ۲۱ روز منجر به تمایز این سلول ها به استئوبلاست می گردد؛ همچنین فعالیت آلکالین فسفاتازی بالاتر در گروه آزمون نسبت به گروه کنترل، در روز ۱۴ مشاهده گردید (P<0.001).نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق شده از مغز استخوان رت تیمارشده با عصاره آبی زعفران، در مسیر تمایز، به استئوبلاست وارد می شوند.

کلید واژه: سلول های بنیادی مزانشیمی، زعفران، استئوبلاست، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.