بررسی اثر روش کشت نشایی و سوخچه بر تاریخ تشکیل سوخ و شاخص های رشد ژنوتیپ های پیاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر روش کشت نشایی و سوخچه بر تاریخ تشکیل سوخ و شاخص های رشد ژنوتیپ های پیاز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر روش کشت نشایی و سوخچه بر تاریخ تشکیل سوخ و شاخص های رشد ژنوتیپ های پیاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر روش کشت نشایی و سوخچه بر تاریخ تشکیل سوخ و شاخص های رشد ژنوتیپ های پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر روش کشت نشایی و سوخچه بر تاریخ تشکیل سوخ و شاخص های رشد ژنوتیپ های پیاز :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: سرعت رشد نسبی، سرعت رشد محصول، شاخص سطح برگ، نسبت تشکیل سوخ
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.