اثر توام ملاتونین و آل- ترانس رتینوئیک اسید بر بلوغ، لقاح و تکوین رویانی تخمک های نارس موش در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر توام ملاتونین و آل- ترانس رتینوئیک اسید بر بلوغ، لقاح و تکوین رویانی تخمک های نارس موش در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر توام ملاتونین و آل- ترانس رتینوئیک اسید بر بلوغ، لقاح و تکوین رویانی تخمک های نارس موش در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر توام ملاتونین و آل- ترانس رتینوئیک اسید بر بلوغ، لقاح و تکوین رویانی تخمک های نارس موش در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر توام ملاتونین و آل- ترانس رتینوئیک اسید بر بلوغ، لقاح و تکوین رویانی تخمک های نارس موش در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: با توجه به نقش آنتی اکسیدانی ملاتونین و رتینوئیک اسید به نظر می رسد این دو در میزان بلوغ و تکوین رویانی موثرند. این مطالعه به منطور تعیین اثر توام ملاتونین و آل- ترانس رتینوئیک اسید بر بلوغ، لقاح و تکوین رویانی تخمک های نارس موش در شرایط آزمایشگاهی انجام گردید.روش بررسی: مجموعه تخمک- کومولوس (COCs) از تخمدان موش های ماده نژاد NMRI جمع آوری شدند و به طور تصادفی در محیط کشت بلوغ در شش گروه قرار گرفتند. گروه ها شامل کنترل، شم، آزمون ۱ (ملاتونین در غلظت های ۱۰۰ نانومولار، ۱ و ۲ میکرومولار)، آزمون ۲ (رتینوئیک اسید در غلظت های ۱، ۲، ۴ و ۶ میکرومولار)، آزمون ۳ (ملاتونین ۲ میکرومولار و رتینوئیک اسید ۴ میکرومولار) و آزمون ۴ (ملاتونین ۱۰۰ نانومولار و رتینوئیک اسید ۴ میکرومولار) بودند. بعد از ۲۴ ساعت تخمک های بالغ با اسپرم لقاح داده شدند و تکوین رویانی تا مرحله بلاستوسیست به مدت پنج روز بررسی شد.یافته ها: میزان بلوغ تخمک ها در گروه کنترل ۵۰.۶% و در گروه شم ۴۹.۴% بود و بین دو گروه اختلاف آماری معنی داری مشاهده نشد. در گروه ملاتونین با غلظت های ۱۰۰ نانومولار، ۱ و ۲ میکرومولار به ترتیب ۵۴.۳%، ۵۴.۸% و ۵۹.۹%، در گروه رتینوئیک اسید با غلظت های ۱، ۲، ۴، ۶ میکرومولار به ترتیب ۵۱.۶%، ۵۱%، ۵۹% و ۴۹.۶% و در گروه ۳ و ۴ توام به ترتیب ۶۰.۴% و ۵۴.۲% بود. میزان بلوغ تخمک در گروه ۲ میکرومولار ملاتونین، گروه ۴ میکرومولار رتینوئیک اسید و در گروه ۳ توام نسبت به گروه کنترل افزایش آماری معنی داری داشت (P<0.05). میزان تکوین در گروه ملاتونین در غلظت ۱۰۰ نانومولار، گروه رتینوئیک اسید در غلظت ۴ میکرومولار و گروه ۴ توام نسبت به گروه کنترل افزایش آماری معنی داری داشت (P<0.05). گرچه میزان تکوین در گروه ۳ توام نسبت به گروه کنترل بیشتر بود، اما نسبت به غلظت ۱۰۰نانومولار ملاتونین و ۴ میکرومولار رتینوئیک اسید که به تنهایی استفاده گردید، کمتر بود.نتیجه گیری: اضافه کردن ملاتونین و آل-ترانس رتینوئیک اسید با هم به محیط کشت بلوغ، سبب افزایش بلوغ و بهبود تکوین جنین های حاصل از آنها به صورت وابسته به دوز می شود.

کلید واژه: ملاتونین، رتینوئیک اسید، بلوغ رویان، بلوغ تخمک، لقاح آزمایشگاهی، تخمک نارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.