اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موش های بالغ نر نژاد NMRI


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موش های بالغ نر نژاد NMRI دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موش های بالغ نر نژاد NMRI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موش های بالغ نر نژاد NMRI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موش های بالغ نر نژاد NMRI :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی با افزایش شاخص توده بدنی و میزان ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، تنگی نفس، آرتروز، دیابت نوع دو، سکته مغزی، فشارخون بالا همراه است و اثرات نامطلوب متابولیکی را نشان می دهد. هدف از این تحقیق تاثیر فروکتوز روی چاقی و پارامترهای بیوشیمیایی در موش های نر بالغ نژاد NMRI است.مواد و روش ها: این مطالعه طی دو مرحله انجام شد. در مرحله اول تیمار به مدت ۸ هفته (n=6) بود و شامل گروه کنترل ۱ که حیوانات آب و غذای معمولی دریافت می کردند، گروه چاق ۱ و تجربی ۱ که به ترتیب رژیم غذایی چرب (۱۳۸۲ کیلوکالری)، رژیم غذایی چرب و همراه با مقدار ۲۰% فروکتوز را از طریق گاواژ دریافت می کردند. مرحله دوم تیمار به مدت ۱۲ هفته بود و شامل گروه های کنترل ۲، گروه های چاق ۲ و تجربی ۲ که از هفته هشتم با قطع رژیم چرب به ترتیب غذای معمولی جوندگان و فروکتوز %۲۰ را به مدت ۴ هفته دریافت می کردند. هر هفته وزن موش ها اندازه گیری شد و میزان فروکتوز سرم به روش الایزا و همچنین پارامترهای بیوشیمیایی مورد سنجش قرار گرفت.یافته ها: اختلاف وزن بدن بین گروههای چاق و تجربی ۱ نسبت به گروه کنترل ۱ افزایش معنی دار (p£۰.۰۰۱) داشت. درحالیکه گروه تجربی ۱ نسبت به گروه چاق ۱ کاهش داشت اما معنی دار نبود. همچنین وزن گروه تجربی ۲ در مقایسه با گروه کنترل ۲ افزایش معنی داری داشت (p£۰.۰۰۱). میزان فروکتوز سرم گروه های چاق (p£۰.۰۰۱) و گروه تجربی ۱ (p£۰.۰۰۵) نسبت به کنترل افزایش معنی دار داشته در حالیکه گروه تجربی ۲ (p>0.05) نسبت به کنترل کاهش نشان داد. همچنین افزایش سطح سرمی قند ،کلسترول، تری گلیسرید، LDL و کاهش HDL در گروه های چاق و تجربی نسبت به کنترل مشهود بود.نتیجه گیری: میزان کالری دریافتی مازاد منجر به اضافه وزن می شود در حالی که مصرف فروکتوز ۲۰% احتمالا نمی تواند تاثیری در چاقی داشته باشد.

کلید واژه: چاقی، رژیم چرب، فروکتوز، موش نر نژاد NMRI

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.