بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: طی دهه های گذشته تولید قارچ خوراکی در جهان افزایش چشمگیری داشته است. در این بین قارچ خوراکی دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) پر طرفدارترین قارچ خوراکی بوده و بیشترین بازار تولید و مصرف را به خود اختصاص داده است. این نوع قارچ ها چون فاقد پوشش خارجی نگهدارنده هستند در معرض هوا و میکروب های محیطی قرار گرفته و دارای عمر نگهداری ۳ الی ۴ روز می باشند. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر پوشش کیتوزان-اسانس لیمو بر روی ماندگاری قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل است.مواد و روش ها: اسانس لیمو بدست آمد و در غلظت ۰.۲۵ درصد و ۰.۵ درصد (w/v) به پوشش کیتوزانی در غلظت ۰.۲۵ و ۰.۵ درصد (w/v) افزوده شد. قارچ ها به روش غوطه وری پوشش یافت و در ظروف پلی اتیلنی در دو دمای ۴±۱ درجه سانتی گراد و ۲۵±۱ درجه سانتی گراد به صورت بسته بندی شده و غیر بسته بندی نگهداری شد. ویژگی کاهش وزن، غلظت اسید آسکوربیک، شدت تنفس و تغییرات رنگ برای تمامی تیمارها در روز سوم مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: لیمونین به عنوان بالاترین ترکیب مونوترپن اسانس لیمو به شمار می رود. پوشش کیتوزان- اسانس لیمو تاثیر معنی داری بر تغییرات کاهش وزن، غلظت اسید آسکوربیک، شدت تنفس و رنگ تیمارهای مختلف قارچ در طی زمان نگهداری دارد (p<0.05). درجه حرارت و نحوه نگهداری (وجود بسته بندی و عدم وجود بسته بندی) به صورت معنی داری بر موارد یاد شده موثر است. افزایش غلظت کیتوزان و اسانس لیمو با میزان کاهش وزن و شدت تنفس نسبت عکس و با میزان ماندگاری اسید آسکوربیک نسبت مستقیم دارد.نتیجه گیری: بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه پوشش ۰.۵ درصد کیتوزان و ۰.۵ درصد اسانس به همراه بسته بندی با نگهداری در دمای ۴±۱ درجه سانتی گراد به عنوان بهترین فرمول حاصله پیشنهاد می شود.

کلید واژه: اسانس لیمو، بسته بندی، قارچ دکمه ای کامل، کیتوزان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.