واکنش رقابتی گندم نان (.Triticumaestivum L) و خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) به سطوح نیتروژن در شرایط شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
واکنش رقابتی گندم نان (.Triticumaestivum L) و خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) به سطوح نیتروژن در شرایط شوری دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد واکنش رقابتی گندم نان (.Triticumaestivum L) و خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) به سطوح نیتروژن در شرایط شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکنش رقابتی گندم نان (.Triticumaestivum L) و خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) به سطوح نیتروژن در شرایط شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن واکنش رقابتی گندم نان (.Triticumaestivum L) و خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) به سطوح نیتروژن در شرایط شوری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)
تعداد صفحات :۲۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: رقابت، شوری، علف هرز، نیتروژن، ویژگی فیزیولوژیک
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.