بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط زراعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط زراعی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط زراعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی (.Satureja sahendica Bornm) در شرایط زراعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۲۱

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: اسانس، توده، تیمول، گاماترپینن، مرزه سهندی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.