شناسایی و مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس زیره پارسی در سه رویشگاه مختلف استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس زیره پارسی در سه رویشگاه مختلف استان کرمان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس زیره پارسی در سه رویشگاه مختلف استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس زیره پارسی در سه رویشگاه مختلف استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس زیره پارسی در سه رویشگاه مختلف استان کرمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۲

زیره پارسی (Bunium persicum [Boiss] B. Fedtsch)، یک گیاه دارویی و معطر متعلق به خانواده Apiaceae (جعفری) است. هدف این تحقیق، شناسایی و مقایسه ترکیب های شیمیایی اسانس زیره پارسی در سه رویشگاه مختلف استان کرمان بود. میوه های زیره پارسی از سه رویشگاه مختلف واقع در دره در، بی بی حیات و راور استان کرمان جمع آوری گردید. استخراج اسانس به روش تقطیر با آب از میوه انجام شد. اسانس نمونه ها توسط دستگاه GC-MS مورد تجزیه و شناسایی قرار گرفت. بازده حجمی/ وزنی اسانس برای نمونه ها به ترتیب ۲.۸، ۳.۲ و ۴.۴ درصد به دست آمد. تعداد ۲۷، ۲۶ و ۲۲ ترکیب که به ترتیب نشان دهنده ۹۵.۶۶%، ۹۷.۳۹% و ۹۷.۸۱% کل ترکیب های اسانس نمونه های دره در، بی بی حیات و راور بود، شناسایی شدند. ۶ ترکیب اصلی در جمعیت دره در شامل گاما-ترپینن (۲۵.۷%)، کومین آلدهید (۱۸.۴%)، لیمونن (۹.۳%)، پارا-سیمن (۸.۱%)، پارا-سیمن- آلفا- ال (۶.۵%) و بتا-پینن (۶.۲%)، در جمعیت بی بی حیات، گاما-ترپینن (۲۹.۱%)، کومین آلدهید (۱۹.۹%)، پارا-سیمن (۹.۹%)، لیمونن (۹.۲%)، پارا-سیمن-آلفا-ال (۸.۶%) و ۲-کارن-۱۰-آل (۶%) و در جمعیت راور گاما-ترپینن (۲۸.۴%)، کومین آلدهید (۲۰.۱%)، پارا-سیمن (۱۴.۵%)، ۳-کارن-۱۰-آل (۸.۹۲%)، لیمونن (۸.۹%) و ۲-کارن-۱۰-آل (۶.۶%) بودند. مقایسه ترکیب های تشکیل دهنده اسانس در جمعیت های مطالعه شده نشان داد که اسانس این سه جمعیت از لحاظ کمی و کیفی با هم متفاوت است که این امر می تواند ناشی از تفاوت اکولوژیکی مناطق رویش این سه جمیت مانند دما، رطوبت و ارتفاع از سطح دریا و یا سایر عوامل خاکی و جغرافیایی و ژنتیکی باشد.

کلید واژه: Bunium persicum Boiss، ترکیب های شیمیایی اسانس، گاما ترپینن، کومین آلدهید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.