مطالعه کمیت و کیفیت اسانس، عملکرد و اجزاء عملکرد هفت ژنوتیپ گل محمدی (.Rosa damascena Mill) در استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه کمیت و کیفیت اسانس، عملکرد و اجزاء عملکرد هفت ژنوتیپ گل محمدی (.Rosa damascena Mill) در استان فارس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه کمیت و کیفیت اسانس، عملکرد و اجزاء عملکرد هفت ژنوتیپ گل محمدی (.Rosa damascena Mill) در استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه کمیت و کیفیت اسانس، عملکرد و اجزاء عملکرد هفت ژنوتیپ گل محمدی (.Rosa damascena Mill) در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه کمیت و کیفیت اسانس، عملکرد و اجزاء عملکرد هفت ژنوتیپ گل محمدی (.Rosa damascena Mill) در استان فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۶

به منظور شناسایی بهترین ژنوتیپ گل محمدی (Rosa damascena Mill.) در استان فارس، آزمایش مزرعه ای در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با ۷ تیمار و ۳ تکرار انجام شد. صفت هایی نظیر تعداد گل در یک بوته، وزن تر گل، عملکرد در هکتار، وزن تر گلبرگ، نسبت وزن تر گلبرگ به وزن تر گل، تعداد گلبرگ، قطر گل و مدت گلدهی، وزن اسانس در هکتار بر روی ۷ ژنوتیپ گل محمدی (فارس ۱، فارس ۲، داراب ۱، داراب ۲، داراب ۳، استهبان ۱ و میمند) در استان فارس مورد بررسی قرار گرفتند. برای بدست آوردن اسانس از روش تقطیر با آب استفاده شد و ترکیب های اسانس نیز از روش کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) بدست آمد. تجزیه های آماری نیز توسط نرم افزار SAS و Jamp4 انجام شد. نتایج مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که تیمار داراب ۱، میمند و فارس ۲، دارای بیشترین عملکرد در هکتار و تعداد گل در بوته بود و میمند و فارس ۲ بیشترین میزان اسانس را نشان دادند. نتایج همبستگی بین صفات نیز همبستگی مثبت و معنی داری را بین عملکرد در هکتار و تعداد گل در بوته نشان داد که باعث افزایش میزان اسانس شدند. بررسی کیفیت اسانس نیز نشان داد که بیشترین ترکیب های بدست آمده در این آزمایش مربوط به سیترونلول، نرال و ان- نونادکان بود که به ترتیب در داراب ۱، داراب ۳ و استهبان ۱ مشاهده شدند.

کلید واژه: گل محمدی (.Rosa damascena Mill)، استان فارس، عملکرد گل، تعداد گل، اسانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.