اثر روشهای مختلف بسته بندی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روشهای مختلف بسته بندی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روشهای مختلف بسته بندی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روشهای مختلف بسته بندی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روشهای مختلف بسته بندی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق به منظور بررسی اثر بسته بندی های مختلف بر میزان اسانس، فعالیت آنتی اکسیدانی، میزان ترکیب های فنلی، فلاونوئید کل، فلاون و فلاونول، بار میکروبی و رنگ گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)، آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی شامل ۹ تیمار با سه تکرار انجام شد. تیمارهای بسته بندی شامل: P1: تیمار شاهد (فاقد بسته بندی خاص)، P2: پاکت های پلی اتیلنی با ترکیب گازی هوای معمولی در معرض نور، P3: پاکت های پلی اتیلن- پلی آمید با ترکیب گازی هوای معمولی در معرض نور، P4: پاکت های پلی اتیلن- پلی آمید با ترکیب گازی هوای معمولی در تاریکی، P5: پاکت های پلی اتیلن- پلی آمید با ترکیب گازی ۵% O2 و ۹۵% N2 در معرض نور، P6: پاکت های پلی اتیلن- پلی آمید با ترکیب گازی O2 %5 و N2 %95 در تاریکی، P7: پاکت های پلی اتیلن- پلی آمید تحت خلا در معرض نور، P8: پاکت های پلی اتیلن- پلی آمید تحت خلا در تاریکی و P9: نمونه گیاهی خشک شده قبل از بسته بندی بود. بسته های مذکور به مدت ۳ ماه در دمای اتاق نگهداری شدند. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان دهنده تاثیر معنی دار تیمارها بر برخی فاکتورهای اندازه گیری شده بود. بالاترین میزان اسانس (درصد حجمی به وزنی) مربوط به نمونه قبل از بسته بندی و تیمار پاکت های پلی اتیلن- پلی آمید تحت خلا در تاریکی بود (به ترتیب ۰.۷۳% و ۰.۷۲%). کمترین میزان اسانس مربوط به تیمار شاهد (بدون بسته بندی) و تیمارهای P2 و P5 به ترتیب با ۰.۲۸%، ۰.۳۷% و ۰.۳۹% بود. از نظر فعالیت آنتی اکسیدانی، تیمارهای قبل از بسته بندی،P1 و P5 دارای بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانتی بودند در حالی که تیمارهای P2 و P4 دارای کمترین میزان بودند. بیشترین (۱۸۸.۸) و کمترین (۷۲.۸) میزان ترکیب های فنلی به ترتیب در تیمارهای قبل از بسته بندی و P2 بدست آمد. بیشترین (۷۸.۶ میلی گرم کوئرستین بر گرم وزن خشک نمونه) و کمترین (۱۴.۱) میزان ترکیب های فلاونوئیدی به ترتیب در تیمارهای P9 و P7 بدست آمد. از نظر آلودگی قارچی بالاترین میزان (۴×۱۰۳ Cfu) مربوط به نمونه قبل از بسته بندی بود و بقیه تیمارها از این نظر در یک گروه قرار داشتند.

کلید واژه: بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L)، اسانس، بسته بندی، فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیب های فنلی، بار میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.