تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم دوروم با استفاده ازخصوصیات زراعی و مارکرهای مولکولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم دوروم با استفاده ازخصوصیات زراعی و مارکرهای مولکولی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم دوروم با استفاده ازخصوصیات زراعی و مارکرهای مولکولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم دوروم با استفاده ازخصوصیات زراعی و مارکرهای مولکولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم دوروم با استفاده ازخصوصیات زراعی و مارکرهای مولکولی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۴

این تحقیق به منظور بررسی تنوع ژنتیکی در ۲۵ ژنوتیپ گندم (۲۱ لاین اصلاحی گندم دوروم، دو رقم بومی گندم دوروم به نام های زردک و گردیش، رقم گندم دوروم ساجی و رقم گندم نان سرداری) بر اساس صفات زراعی و فیزیولوژیکی در شرایط دیم در مزرعه تحقیقاتی معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم (ایستگاه سرارود) در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ انجام شد. ژنوتیپ های مورد بررسی همچنین از نظر صفات مرتبط با مارکرهای مولکولی در آزمایشگاه بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها نشان داد که اختلاف معنی داری بین ژنوتیپ ها برای اکثر صفات مورد بررسی وجود داشت. ژنوتیپ های شماره ۱۱ (۱۸E-BCRIS/BICUM) و ۱۰ (۱۸E-CBC 509 CHILES/SOMAT_301) به ترتیب بیشترین و کمترین عملکرد دانه را نشان دادند. تجزیه کلاستر و تابع تشخیص بر اساس صفات وارد شده در مدل رگرسیون عملکرد دانه ژنوتیپ ها را در چهار کلاس گروه بندی کردند. در ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ ها با استفاده از مارکرهای ISSR از یازده پرایمر مختلف استفاده شد که بیشترین مقدار شاخص محتوای اطلاعات چندشکلی (PIC) مربوط به پرایمر ۶ (۰.۳۶) و کمترین آن مربوط به پرایمرهای ۱ و ۵ (۰.۲۲) بود. تجزیه خوشه ای به روش UPGMA و بر اساس ضریب تشابه دایس ژنوتیپ ها را در سه گروه دسته بندی کرد که ژنوتیپ شماره ۲۵ (شاهد گندم نان) در یک گروه کاملا جداگانه با فاصله زیادی از سایر گروه ها قرارگرفت. تجزیه خوشه ای بر اساس ضریب تشابه دایس نشان داد بیشترین ضریب تشابه بین ژنوتیپ های ۹ (۱۸E-CAMAYO) و ۱۰ و کمترین ضریب تشابه بین ژنوتیپ های۱ (۱۸E-SORA/2*PLATA) و ۲۵ (سرداری) بود.

کلید واژه: گندم دوروم، تنوع ژنتیکی، صفات زراعی و فیزیولوژیکی، ISSR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.