تاثیر عصاره آبی و متانولی میوه کارلا (هندوانه تلخ) بر میزان قند خون و آنزیم های کبدی در موش های صحرایی دیابتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره آبی و متانولی میوه کارلا (هندوانه تلخ) بر میزان قند خون و آنزیم های کبدی در موش های صحرایی دیابتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره آبی و متانولی میوه کارلا (هندوانه تلخ) بر میزان قند خون و آنزیم های کبدی در موش های صحرایی دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره آبی و متانولی میوه کارلا (هندوانه تلخ) بر میزان قند خون و آنزیم های کبدی در موش های صحرایی دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره آبی و متانولی میوه کارلا (هندوانه تلخ) بر میزان قند خون و آنزیم های کبدی در موش های صحرایی دیابتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۱۰

اهداف: کارلا (موموردیکا چارانتیا) به طور گسترده ای در طب سنتی به عنوان داروی ضددیابتی استفاده می شود. هدف مطالعه حاضر، بررسی اثر عصاره آبی و متانولی میوه کارلا بر میزان قند خون و آنزیم های کبدی در موش صحرایی بود.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی، ۳۶ موش صحرایی نر بالغ نژاد ویستار در ۶ گروه ۶ تایی؛ کنترل (موش های صحرایی سالم)، شاهد منفی (موش های صحرایی دیابتی شده توسط استرپتوزوتوسین) و ۴ گروه تجربی (موش های صحرایی دیابتی دریافت کننده دوزهای ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن عصاره آبی و عصاره متانولی گیاه به صورت روزانه به مدت ۴۰ روز)، قرار گرفتند. مقدار قند خون حیوانات یک بار در هفته با شکاف پیاپی در نوک دمشان اندازه گیری شد. پس از طی دوره ۴۰ روزه از قلب موش های صحرایی خونگیری به عمل آمد و سطح سرمی آنزیم های کبدی اندازه گیری شد. نتایج با آزمون های آنالیز واریانس با اندازه گیری های مکرر و آنالیز واریانس یک طرفه توسط نرم افزار SPSS 19 تحلیل شدند.یافته ها: تاثیر غلظت های مختلف عصاره های آبی و متانولی بر میزان قند خون معنی دار بود (p<0.001). بین میزان فعالیت آنزیم های آسپارتات آمینوترنسفراز (p=0.049) و آلانین آمینوترنسفراز (p=0.005) در دو گروه شاهد منفی و گروه دریافت کننده عصاره متانولی با غلظت ۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن موش صحرایی تفاوت معنی داری دیده شد. استفاده از عصاره های آبی و متانولی با غلظت های ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن بر کاهش فعالیت آنزیم آلکالین فسفاتاز تاثیر معنی داری داشت (p=0.002).نتیجه گیری: عصاره آبی میوه کارلا تاثیر بیشتری در کاهش قند خون نسبت به عصاره متانولی دارد. عصاره آبی و متانولی این گیاه سبب کاهش فعالیت آنزیم های آسپارتات آمینوترنسفراز، آلانین آمینوترنسفراز و آلکالین فسفاتاز می شود.

کلید واژه: موموردیکا چارانتیا، دیابت، آنزیم های کبدی، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.