طراحی و تعیین روایی و پایایی پرسشنامه بررسی عملکرد مراکز فرماندهی عملیات بحران دانشگاه های علوم پزشکی کشور ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی و تعیین روایی و پایایی پرسشنامه بررسی عملکرد مراکز فرماندهی عملیات بحران دانشگاه های علوم پزشکی کشور ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی و تعیین روایی و پایایی پرسشنامه بررسی عملکرد مراکز فرماندهی عملیات بحران دانشگاه های علوم پزشکی کشور ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و تعیین روایی و پایایی پرسشنامه بررسی عملکرد مراکز فرماندهی عملیات بحران دانشگاه های علوم پزشکی کشور ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی و تعیین روایی و پایایی پرسشنامه بررسی عملکرد مراکز فرماندهی عملیات بحران دانشگاه های علوم پزشکی کشور ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیمارستان

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: مراکز هدایت عملیات بحران دانشگاه های علوم پزشکی کشور با سابقه نه چندان طولانی، با هدف ساماندهی و هماهنگی عملیات در زمان رخداد بلایا ایجاد شده است و تصمیم گیرنده نهایی انجام اقدامات در جهت برگشت به حالت قبل از رخداد بلایا می باشد. این مطالعه با هدف تدوین ابزار استاندارد (پایا و روا) ارزیابی عملکرد مراکز عملیات بحران اجرا شده است.مواد و روش ها: مطالعه ترکیبی (Sequential Triangulation) با هدف ابزارسازی در بین کارشناسان مراکز هدایت عملیات بحران که حداقل یکسال از تاسیس آن گذشته است، در سال ۱۳۹۱ انجام شد. روایی صوری و محتویی برای سنجش روایی و ضریب آلفای کرونباخ برای سنجش پایایی ارایه شد. جهت تقلیل سوالات و تعیین بیشترین عامل تفاوت در حیطه های مختلف پرسشنامه، از تحلیل عاملی اکتشافی بهره گرفته شد.نتایج: ابزار نهایی دارای شش حیطه با ۳۸ سوال بود. روایی محتوی تمام سوالات بغیر از یک سوال (+۰.۱) مناسب و بالای (+۰.۶) بود. ضریب پایایی تمام حیطه ها بغیر از یک حیطه ( فعال سازی با ضریب کرونباخ ۰.۳۳۷) مناسب و بالای ۰.۷ بود. تحلیل عاملی حیطه ارزیابی اطلاعات را به پنج سوال، حیطه فعال سازی و حیطه هماهنگی را به دو سوال و سه حیطه آخر را به یک سوال تقلیل داد.نتیجه گیری: پرسشنامه تدوین شده ابزار مناسب (روا و پایا) در جهت اندازه گیری عملکرد مراکز هدایت عملیات بحران می باشد. پایایی مناسب پرسشنامه دلیل بر هماهنگی بین سوالات و روایی محتوی بالای پرسشنامه دلالت بر تسلط کارشناسان مراکز بر حیطه های مورد سوال داشت.

کلید واژه: مرکز هدایت عملیات بحران، بلایا، مطالعات ترکیبی، آنالیز عاملی اکتشافی، پایایی، روایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.