بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: باکتری های اسیدلاکتیک، باکتری های بیماری زا، پنیر سنتی کردی، خاصیت ضدمیکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.