مقایسه تاثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم دامی ایران

تعداد صفحات :۱۶

این آزمایش به منظور تعیین اثر سطوح مختلف دانه های گلرنگ و کتان، بر تیتر آنتی بادی، کلسترول خون و زرده، ترکیب اسیدهای چرب زرده و نسبت اسیدهای چرب امگا – ۶ به امگا – ۳ زرده تخم مرغ با ۱۶۸ قطعه مرغ تخم گذار سویه های-لاین w-36 در قالب طرح کاملا تصادفی، با ۷ نوع جیره غذایی در ۳ تکرار ب ه مدت ۱۲ هفته اجرا شد. مرغان با جیره های غذایی شامل جیره پایه فاقد دانه گلرنگ و کتان، سطوح ۴، ۷ و ۱۰ درصد دانه گلرنگ، یا سطوح ۴، ۷ و ۱۰ درصد دانه کتان تغذیه شدند. مشاهدات نشان داد که تیتر آنتی بادی، سطح کلسترول خون و تخم مرغ تحت تاثیر سطوح مختلف دانه گلرنگ و کتان قرار نگرفت. سطوح مختلف دانه گلرنگ و کتان بر درصد اسیدهای چرب اشباع (مریستات، پالمیتات و استئ ارات)، امگا-۷ (پالمیتولئات)، امگا- ۹ (اولئات) و امگا- ۳ بلندزنجیر (ایکوزاپنتانوات و دوکوزاهگزانوات) تاثیری نداشت. در مرغان تغذیه شده با دانه گلرنگ وکتان، درصد اسید لینولئیک زرده نسبت به شاهد به ترتیب روند افزایشی و کاهشی داشت. درصد اسید لینولنیک زرده در تیمار کتان به طور معنی داری افزایش یافت. نسبت اسیدهای چرب امگا – ۶ به امگا – ۳ زرده تخم مرغ گروه های تغذیه شده با دانه کتان روند کاهشی و در تیمارهای دانه گلرنگ روند افزایشی داشت. به طور کلی، مکمل نمودن دانه کتان و گلرنگ در جیره مرغان تخم گذار می تواند باعث افزایش اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه شود همچنین مجموع اسیدهای چرب امگا- ۳ و نسبت اسیدهای چرب امگا- ۶ به امگا- ۳ زرده در تیمارهای کتان به ترتیب افزایش و کاهش یافتند.

کلید واژه: دانه گلرنگ و کتان، مرغ تخم گذار، تیتر آنتی بادی، زرده تخم مرغ، اسیدهای چرب امگا- ۳ و امگا- ۶

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.