ارزیابی اثر کاربرد ۱- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر کاربرد ۱- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر کاربرد ۱- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر کاربرد ۱- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر کاربرد ۱- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: گوجه فرنگی یکی از محصولات زراعی مهم است که ۳۰ درصد محصول تولیدی در فاصله برداشت تا مصرف آن از بین می رود و ظرفیت بالای تولید اتیلن گوجه فرنگی دلیل عمده این ضایعات است. دراین تحقیق اثر غلظت های مختلف محلول ۱- متیل سیکلو پروپن به عنوان یک عامل مهار کننده اتیلن، برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی بررسی شد.مواد و روش ها: گوجه فرنگی رقم راپسونا از یک مزرعه در شهرستان اسدآباد انتخاب و در مرحله شکستگی رنگ برداشت شد. تیمار دهی با ۱- متبل سیکلوپروپن در غلظتهای۰ mL/L ، ۰.۳۵، ۰.۷،۱ و ۱.۳۵ به مدت ۱۲ و ۲۴ ساعت روی نمونه های گوجه فرنگی اعمال گردید و طی مدت ۴ هفته نگهداری در انبار با دمای ۲±۱۲ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۰%، نمونه برداری به صورت هفتگی از هر یک از تیمارها انجام و متغیرهای درصد مواد جامد محلول، اسیدیته کل، رنگ و اتیلن تجمعی مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. داده ها توسط نرم افزارSPSS تحت آنالیز واریانس قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان داد که استفاده از متیل سیکلو پروپن اثر معناداری (P<0.05) بر درصد مواد جامد محلول، اسیدیته، رنگ و اتیلن تجمعی داشت. محلولهای ۱- متبل سیکلوپروپن در غلظت ۱mL/L و ۱.۳۵ بیشتر از سایر تیمارها از افزایش بریکس نمونه های گوجه فرنگی طی دوره نگهداری جلوگیری کرد. کاهش اتیلن برای تیمارهای حاوی غلظت های۰.۳۵ mL/L ، ۰.۷، ۱ و ۱.۳۵ نسبت به تیمار کنترل به ترتیب ۲۸، ۸۰، ۲۰۰ و ۴۲۰ درصد بود. همچنین تیماردهی با ۱- متبل سیکلوپروپن سبب کاهش اسیدیته و رنگ گردید، به طوریکه در سنجش رنگ، اختلاف میانگین مولفه R برای محلول های آزمایشی با غلظت ۰.۳۵ mL/L، ۰.۷، ۱ و ۱.۳۵ نسبت به تغییرات این مولفه در نمونه کنترل، به ترتیب ۵، ۱۵، ۳۰ و ۳۴ درصد افزایش یافت.نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد که در تمام صفات اثر تیمار متیل سیکلو پروپن معنی دار (P<0.05) بوده است.

کلید واژه: ۱- متیل سیکلوپروپن، خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضایعات، گوجه فرنگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.