تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کارگیری روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کارگیری روش سطح پاسخ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کارگیری روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کارگیری روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کارگیری روش سطح پاسخ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: لیکوپن رنگدانه ای مفید برای بدن است اما به دلیل آسیب پذیری بالا در برابر شرایط محیطی، کاربرد آن در صنعت محدود شده است. برای رفع این مشکل می توان از روش هایی مانند ریزپوشانی لیکوپن استفاده کرد. گام اول بدین منظور، تهیه امولسیونی با بالاترین پایداری می باشد لذا هدف از این تحقیق، بهینه سازی شرایط تولید امولسیون ها با استفاده از روش سطح پاسخ بود.مواد و روش ها: بر اساس روش سطح پاسخ، هجده امولسیون با سه متغیر مستقل شامل سرعت هموژنایزر، مقدار لیکوپن و مقدار ژلاتین + مالتودکسترین تهیه شدند. ابتدا لیکوپن در روغن سویا حل شد تا به محلول ۵% (وزنی- وزنی) لیکوپن برسیم، ژلاتین و مالتودکسترین نیز در آب حل شده و به نسبت ۱ به ۱۹ با هم ترکیب شدند. سپس لیکوپن، با استفاده از هموژنایزر در مخلوط ژلاتین + مالتودکسترین پخش شد. پس از تولید، پایداری امولسیون ها از طریق اندازه گیری ویسکوزیته، اندیس کرمی شدن و اندازه قطرات بررسی شد.یافته ها: سرعت هموژنایزر، مقدار لیکوپن و مقدار ژلاتین + مالتودکسترین تاثیر معنی داری بر اندازه قطرات امولسیون، ویسکوزیته و اندیس کرمی داشتند. مدل درجه دو به خوبی توانست تغییرات اندازه قطرات در امولسیون را بیان کند و در مورد ویسکوزیته و اندیس کرمی شدن، این مدل های خطی بودند که به خوبی با داده ها همبستگی داشتند.نتیجه گیری: برای تولید بهترین امولسیون با پایداری بالا، لازم است مقدار ۳۵.۲۸% وزنی- وزنی ژلاتین + مالتودکسترین با ۱۸.۰۷% وزنی-وزنی لیکوپن درهموژنایزری با سرعت ۱۸۰۰۰ دور در دقیقه امولسیون شوند.

کلید واژه: امولسیون لیکوپن، پایداری، روش سطح پاسخ، ژلاتین، مالتودکسترین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.