بررسی اثرات تنش شوری بر شاخص های رویشی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های برنج در مرحله گیاهچه ای در شرایط کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات تنش شوری بر شاخص های رویشی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های برنج در مرحله گیاهچه ای در شرایط کشت هیدروپونیک دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات تنش شوری بر شاخص های رویشی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های برنج در مرحله گیاهچه ای در شرایط کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات تنش شوری بر شاخص های رویشی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های برنج در مرحله گیاهچه ای در شرایط کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات تنش شوری بر شاخص های رویشی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های برنج در مرحله گیاهچه ای در شرایط کشت هیدروپونیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی تاثیر تنش شوری بر خصوصیات رشد و محتوای کلروفیل برگ در برنج، آزمایشی به صورت طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل ۱۵ ژنوتیپ متفاوت برنج بود. از کلرید سدیم برای ایجاد تنش شوری در دو سطح صفر (شاهد) و ۸ دسی زیمنس بر متر به همراه محلول غذایی یوشیدا در یک سیستم بسته استفاده شد. صفات مورد ارزیابی شامل وزن خشک ریشه، وزن خشک اندام هوایی، طول ریشه و اندام هوایی، نسبت سدیم به پتاسیم، محتوای کلروفیل و سطح برگ بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اختلاف بین ژنوتیپ ها و سطوح شوری برای کلیه صفات مورد بررسی در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. با افزایش شوری در ۸ دسی زیمنس بر متر طول ریشه، طول اندام هوایی، وزن خشک ریشه و اندام هوایی، سطح برگ و محتوای کلروفیل کاهش پیدا کرد، اما نسبت سدیم به پتاسیم افزایش یافت. تفاوت بین ژنوتیپ ها از نظر دو شاخص تحمل و تحمل به تنش برای همه صفات معنی دار بود. بنابراین این شاخص ها برای ارزیابی تحمل به تنش شوری برای ژنوتیپ های برنج در محیط تنش مناسب می باشند. بررسی همبستگی ساده بین صفات مورد مطالعه نشان داد که همبستگی بالا و معنی داری بین زیست توده و نسبت سدیم به پتاسیم در شوری ۸ دسی زیمنس بر متر وجود داشت.

کلید واژه: برنج، تنش شوری، شاخص های تحمل و حساسیت، محتوای کلروفیل، نسبت سدیم به پتاسیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.