اثر تیمار گلایسین بتائین در کاهش آسیب سرما بر میوه انار در طول انبارمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تیمار گلایسین بتائین در کاهش آسیب سرما بر میوه انار در طول انبارمانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تیمار گلایسین بتائین در کاهش آسیب سرما بر میوه انار در طول انبارمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تیمار گلایسین بتائین در کاهش آسیب سرما بر میوه انار در طول انبارمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تیمار گلایسین بتائین در کاهش آسیب سرما بر میوه انار در طول انبارمانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

گلایسین بتائین یکی از ترکیبات تنظیم کننده می باشد که نقش مهمی در سپری کردن تنش سرما در میوه ها ایفا می نماید. در این مطالعه، میوه های انار در مرحله رسیده شدن و پس از برداشت بوسیله غلظت های مختلف گلایسین بتائین (۰، ۵، ۲۵ و ۵۰ میلی مول) تیمار شده و به مدت ۲۸ روز در دمای ۱ درجه سانتی گراد که القاء کننده تنش سرما بود ذخیره سازی شدند. با تیمار میوه ها بوسیله گلایسین بتائین علائم آسیب سرما، محتوای مالون دی آلدهید و نشست الکترولیت به طور چشمگیری کاهش و مقدار اسیدآمینه پرولین افزایش پیدا کرد. تیمار میوه انار بوسیله گلایسین بتائین فعالیت آنزیم فنل آلانین آمینولیاز را به طور معنی داری کاهش داد. در کل نتایج بدست آمده در این مطالعه نشان داد که گلایسین بتائین پتانسیل کاهش دادن علائم تنش سرما را دارا می باشد.

کلید واژه: پس از برداشت، تنش سرما، گلایسین بتائین، میوه انار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.