سنجش فعالیت ضداکسایشی و محتوی فنل کل در قسمت های مختلف دانه چهار ژنوتیپ آفتابگردان (.Helianthus annus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش فعالیت ضداکسایشی و محتوی فنل کل در قسمت های مختلف دانه چهار ژنوتیپ آفتابگردان (.Helianthus annus L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش فعالیت ضداکسایشی و محتوی فنل کل در قسمت های مختلف دانه چهار ژنوتیپ آفتابگردان (.Helianthus annus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش فعالیت ضداکسایشی و محتوی فنل کل در قسمت های مختلف دانه چهار ژنوتیپ آفتابگردان (.Helianthus annus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش فعالیت ضداکسایشی و محتوی فنل کل در قسمت های مختلف دانه چهار ژنوتیپ آفتابگردان (.Helianthus annus L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

در این مطالعه محتوی فنل کل، محتوی فلاوونوئید و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف دانه (مغز و پوسته) چهار ژنوتیپ آفتابگردان مورد ارزیابی قرار گرفت. فعالیت ضداکسایشی عصاره ها با استفاده از سنجش های تعیین قدرت احیاکنندگی، ظرفیت جمع آوری رادیکال نیتریت و ظرفیت جمع آوری رادیکال DPPH تعیین گردید. نتایج نشان داد که میزان محتوی فنل و فلاوونوئید کل وابسته به قسمت های مختلف دانه و نوع ژنوتیپ می باشد، به طوری که محتوی فنل و فلاوونوئید کل در مغز دانه به ترتیب ۷.۶ و ۳.۸ برابر میزان آنها در پوسته بود. فعالیت ضداکسایشی عصاره مغز به طور معنی داری بیشتر از عصاره پوسته بود که می توان آن را به میزان بالای محتوی فنل و فلاوونوئید نسبت داد. به طور کلی نتایج نشان داد که ژنوتیپ S1 دارای بیشترین میزان محتوی فنل کل و فعالیت ضداکسایشی می باشد. در عصاره های مغز، ظریب همبستگی مثبت بین محتوی فنل کل با FRAP، ظرفیت جمع آوری رادیکال نیتریت و ظرفیت جمع آوری رادیکال DPPH مشاهده گردید. نتایج این تحقیق نشان دادند که مغز دانه های آفتابگردان را می توان به عنوان ضداکساینده های طبیعی در رژیم غذایی مورد استفاده قرار داد.

کلید واژه: آفتابگردان، فعالیت ضداکسایشی، محتوی فنل، محتوی فلاوونوئید پوسته، مغز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.