سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه با مبدأ استان کردستان مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد در میان نمونه های آزمایش شده، عصاره پوست سبز بیرونی نسبت به مغز و پوست داخلی دارای بیشترین میزان محتوی فنول کل بود. همچنین ظریب همبستگی مثبتی بین محتوی فنول کل با ظرفیت جمع آوری رادیکال DPPH، ظرفیت جمع آوری رادیکال نیتریت و قدرت احیاکنندگی عصاره قسمت های مختلف میوه مشاهده گردید. نتایج نشان داد که فعالیت ضداکسایشی عصاره پوست سبز بیرونی به طور معنی داری بیشتر از عصاره های مغز و پوست داخلی بوده که می توان آن را به میزان بالای محتوی فنول و فلاوونوئید نسبت داد. نتایج مربوط به شاخص EC50 (غلظتی از عصاره که در آن غلظت، میزان جمع آوری رادیکال ۵۰ درصد است) نیز نشان داد که عصاره پوست سبز بیرونی با پایین ترین میزان فعالیت ضداکسایشی وضعیت مناسبی دارد. سنجش های متفاوت ضداکسایشی در این تحقیق نشان داد که عصاره پوست سبز بیرونی با فعالیت ضداکسایشی قوی می تواند به عنوان منبعی از ضد اکساینده های طبیعی معرفی گردد.

کلید واژه: پوست سبز بیرونی، پوست داخلی، فعالیت ضداکسایشی، فلاوونوئید، فنول کل، مغز، میوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.