بررسی اثر عصاره هیدرومتانولی پوست انار بر رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس در موش های صحرایی دیابتی شده توسط آلوکسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره هیدرومتانولی پوست انار بر رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس در موش های صحرایی دیابتی شده توسط آلوکسان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره هیدرومتانولی پوست انار بر رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس در موش های صحرایی دیابتی شده توسط آلوکسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره هیدرومتانولی پوست انار بر رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس در موش های صحرایی دیابتی شده توسط آلوکسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره هیدرومتانولی پوست انار بر رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس در موش های صحرایی دیابتی شده توسط آلوکسان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران

تعداد صفحات :۸

امروزه قارچ های فرصت طلب بویژه کاندیدا آلبیکنس از جمله شایع ترین عوامل مخاطره آمیز در بیماران با ضعف سیستم ایمنی هستند. عفونت های قارچی ناشی از گونه های کاندیدا و افزایش روزافزون سویه های مقاوم به داروهای آزولی در بیماران دارای نقص ایمنی از اهمیت بالایی برخوردار است. سمیت داروهای مورد استفاده، ایجاد مقاومت در این قارچ ها و مشکلات ناشی از تداخل دارویی، ضرورت استفاده از داروهایی با تاثیر بیشتر و سمیت کمتر را موجب می شود. مصرف انار غیر از جنبه خوراکی آن از دیدگاه دارویی و اثرات درمانی نیز قابل ملاحظه است. هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثر عصاره هیدرومتانولی پوست انار با غلظت های ۲۵، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم بر رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس (ATCC10231) در موش های صحرایی مدل دیابتی شده توسط آلوکسان می باشد. موش های صحرایی توسط تزریق درون صفاقی آلوکسان (۱۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم) دیابتی شدند. سپس حیوانات با خوراندن دوز عفونی کاندیدا آلبیکنس به موش های صحرایی آلوده شدند. انجام تیمار برای مدت ۷ روز و بصورت متوالی از تمام گروه های مورد بررسی انجام گردید و نمونه ها را روی محیط کشت قارچی، کشت داده شد و در نهایت توسط کلنی کانت شمارش صورت گرفت. نتایج حاصل نشان داد که تیمار خوراکی عصاره هیدرومتانولی پوست میوه انار موجب بهبود موثر عفونت قارچی حاصل از کاندیدا آلبیکنس در موش های صحرایی دیابتی شده و قدرت اثر آن مشابه داروی ایتراکونازول می باشد. کاهش موثر تعداد کلنی های شمارش شده در روز دوم تیمار عصاره انار مشاهده شد (p<0.001). نتایج نشان دهنده فعالیت موثر ضدقارچی عصاره هیدرومتانولی پوست میوه انار (Punica granatum L.) علیه گونه کاندیدا آلبیکنسدر حیوانات دیابتی است.

کلید واژه: پونیکا گراناتوم، کاندیدا آلبیکنس، دیابت، موش صحرایی (رت)، آلوکسان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.