مقاله مطالعه، طراحی و ساخت برجهای بلند خنک کن با مواد کامپوزیتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه، طراحی و ساخت برجهای بلند خنک کن با مواد کامپوزیتی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه، طراحی و ساخت برجهای بلند خنک کن با مواد کامپوزیتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه، طراحی و ساخت برجهای بلند خنک کن با مواد کامپوزیتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه، طراحی و ساخت برجهای بلند خنک کن با مواد کامپوزیتی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در فرآیند ساخت برجهای خنک کننده بروشهای مرسوم مسایل و موارد بازدارنده ای چه از نظر کارآئی و چه از نظر اجرائی و ساختاری وجود دارد و به منظور کاهش یا حل این موارد مطالعات و پژوهشهایی در خصوص دستیابی براه کارهائی ساده تر و کاراتر در طراحی و ساخت و ساز این سازه ها انجام پذیرفته است .
اساس ساختمان این برجها عبارت از ساره خود ایستائی است که از عناصر کامپوزیتی ویژه و بصورت مدولار ساخته میشود . این عناصر بصورت پیش ساخته بوده و در محل مورد نظر بر روی پی بتونی نصب میگردند . برج مورد نظر دو جداره بوده و توسط دیواره های تیغه ای شکل که بصورت شعاعی نسبت به مرکز برج جهت گیری شده اند، بهم متصل میگردند . این گونه برجها با توجه به کانالهای مجاور یکدیگر که در تمام محیط سازه بوجود مییند، میتوانند در سطوح ارتفاعی مختلف جریانات هوای خارج را بداخل کانالهای ایجاد شده هدایت نمایند تا در انتهای پایینی کانالها از دریچه های مخصوص بداخل برج هدایت گردند . جریان هوایی که بدین نحو در برج ایجاد میگردد با جریان هوایی که بصورت عادی از اطراف برج بداخل آن میوزد جمع گشته و فرآیند این دو وزش توان خنک کنندگی برج را بنحو چشمگیری افزایش میدهد . یافته ها و طراحی ویژه این سازه در نهایت میتواند ما را به سازه های سبکتر با زمان ساخت کوتاهتر ، مقاومتر در مقابل زلزله و عوامل جوی و بالاخره کاراتر و ارزانتر رهنمون گردد . با محاسبات انجام شده مشخص گردیده که برجی به قطر پایینی ۹۸ متر و ارتفاع ۱۲۰ متر نهایتا وزنی معادل ۸۰۰ تن خواهد داشت که در مقایسه با برجهای بتونی و فلزی بسیار سبکتربوده و وزن آن فقط درصدی از وزن برجهای مرسوم را دارا میباشد . این سبکی وزن فاکتور ارزنده و مهمی بلحاظ مقاومت در مقابل زلزله و نیروی وارده به آن میباشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.