مقاله بررسی فرمولاسیون آب گریپ فروت ایران به منظور بهبود کیفیت آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فرمولاسیون آب گریپ فروت ایران به منظور بهبود کیفیت آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرمولاسیون آب گریپ فروت ایران به منظور بهبود کیفیت آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرمولاسیون آب گریپ فروت ایران به منظور بهبود کیفیت آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرمولاسیون آب گریپ فروت ایران به منظور بهبود کیفیت آن :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

هدف از این پژوهش فرمولاسیون، آزمون پذیرش و کام پذیری مخلوط آب گریپ فروت حاوی آب هندوانه، سیب، نارنگی و پرتقال بوده است. هشت محصول در دو تجربه طبق دستورالعمل مرکز تحقیات نروژ مورد بررسی قرار گرفتند. در تجربه اول، محصول برتر با استفاده از فرمولاسیون آب گریپ فروت، نارنگی و هنداونه به نسبت (۳۳:۳۳:۳۴ درصد) بابریکس ۱۲ درجه و در تجربه دوم، محصول برتر با استفاده از فرمولاسیون آب گریپ فروت و سیب به نسبت (۵۰:۵۰ درصد) بابریکس ۱۲/۴ درجه تشخیص داده شدند. ویژگیهای کیفی این دو محصول برتر در طی ۹ ماه انبار مانی در شرایط ۲۳ درجه سانتیگراد تغییری نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.