وابستگی به نیکوتین، وسوسه مصرف سیگار، موازنه تصمیم گیری و ارتباط آن ها با آمادگی برای ترک سیگار در افراد سیگاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 وابستگی به نیکوتین، وسوسه مصرف سیگار، موازنه تصمیم گیری و ارتباط آن ها با آمادگی برای ترک سیگار در افراد سیگاری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد وابستگی به نیکوتین، وسوسه مصرف سیگار، موازنه تصمیم گیری و ارتباط آن ها با آمادگی برای ترک سیگار در افراد سیگاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی وابستگی به نیکوتین، وسوسه مصرف سیگار، موازنه تصمیم گیری و ارتباط آن ها با آمادگی برای ترک سیگار در افراد سیگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن وابستگی به نیکوتین، وسوسه مصرف سیگار، موازنه تصمیم گیری و ارتباط آن ها با آمادگی برای ترک سیگار در افراد سیگاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت و توسعه

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: بر طبق الگوی بین نظریه ای، افراد در مراحل مختلف رفتار ترک سیگار قرار دارند و آمادگی افراد برای تغییر رفتار متفاوت از هم است. این مطالعه با هدف تعیین وابستگی به نیکوتین، وسوسه مصرف سیگار، موازنه تصمیم گیری و آمادگی برای ترک سیگار، در افراد سیگاری انجام گرفت.روش ها: این مطالعه از نوع مقطعی بود و تعداد ۳۳۷ فرد سیگاری شهر اصفهان در سال ۱۳۹۱ با نمونه گیری آسان وارد مطالعه شدند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه های فرم کوتاه مراحل تغییر، تعادل تصمیم گیری، و وسوسه مصرف سیگار DiClemente و همکاران و Velicer و همکاران، پرسشنامه وابستگی به نیکوتین Fagerstrom به همراه برخی از متغیرهای دموگرافیک بود. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های آماری کروسکال والیس، من ویتنی، کای اسکوئر و ضریب همبستگی اسپیرمن در نرم افزار آماری SPSS نسخه ۱۵ انجام گرفت.نتایج: در طول حرکت از مرحله پیش تفکر به مرحله آمادگی، میزان وابستگی به نیکوتین اگر چه کاهش نشان داد، ولی این کاهش معنی دار نبود. همچنین در طول حرکت از مرحله پیش تفکر به مرحله آمادگی، میزان وسوسه اگرچه افزایش نشان می دهد، ولی این افزایش معنی دار نبود. با حرکت از مرحله پیش تفکر به مرحله آمادگی، منافع درک شده ناشی از مصرف سیگار کاهش معنی داری را نشان داد. همچنین میانگین نمرات موانع درک شده ناشی از مصرف سیگار در افراد واقع در مرحله پیش تفکر نسبت به افراد واقع در دو مرحله دیگر به طور معنی داری کمتر بود.بحث و نتیجه گیری: مداخلات لازم برای حرکت افراد به سمت مرحله آمادگی و همچنین اقداماتی حمایتی برای افراد واقع در مرحله آمادگی جهت حرکت آنان به مراحل عملیاتی ترک سیگار محسوس است.

کلید واژه: ترک سیگار، آمادگی برای ترک، الگوی بین نظریه ای، تعادل تصمیم گیری، وسوسه مصرف سیگار، وابستگی به نیکوتین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.