تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارنده های کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارنده های کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارنده های کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارنده های کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارنده های کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: علیرغم اهمیت تغذیه با شیر مادر، تغذیه کمکی یا کامل با شیر خشک در گستره جهانی انجام می شود. آلاینده های فلزی Al، Cd و Pb سمیت زیاد، بویژه در کودکان دارند. Zn و Ca از ریزمغذی های مهم هستند که در صورت کمبود در مواد غذایی، باعث جذب بیشتر سرب و کادمیوم می شود. هدف از این مطالعه اندازه گیری میزان فلزات Al، Cd، Pb، Zn و Ca در شیر به طوری تولید و بسته بندی شده در ایران است.مواد و روش ها: این مطالعه در سال ۱۳۹۱ روی تعداد ۴۵ نمونه قوطی شیر خشک از شش محصول تجاری و ۱۵ نمونه غذای کودک از سه نوع مختلف در مرکز تحقیقات بهداشت محیط انجام شد. نمونه برداری به روش سرشماری و اندازه گیری به روش های نشر القایی پلاسما (ICP) و جذب اتمی (AAS) انجام شد. نتایج با روش آمار توصیفی گزارش گردید. دریافت روزانه فلزات با استفاده از جدول تغذیه ای روی قوطی محاسبه شد.یافته ها: میانگین غلظت فلزات مورد تحقیق در شیرخشک و غذای کودک به ترتیب برای ۱۲۶۱.۹۴:Al و ۳۱۸۹.۲ نانوگرم بر گرم، ۷.۲۴:Cd و ۰.۳۵ نانوگرم بر گرم، ۴۹.۴۰:Pb و ۳۷.۶ نانوگرم بر گرم، ۵۵۴.۶:Ca و ۵۲۱.۳ mg.100g-1، و ۴.۴۹:Zn و ۳.۹۳ mg.100g-1 بود. میانگین غلظت آلومینیوم در شیر به طوری تیپ ۱، ۲ و ۳ به ترتیب ۱۲۶۶.۹، ۱۱۴۶ و ۱۴۸۳.۹ نانوگرم بر گرم اندازه گیری شد. بیشترین مقادیر کادمیوم برابر ۴۱.۴ و ۳۳.۱۶ نانوگرم بر گرم در دو محصول A1 و E1 مشاهده گردید. گستره سرب نمونه ها ۲.۶ تا ۱۳۷.۴ نانوگرم بر گرم، کلسیم ۳۳۴ تا ۸۲۶ mg.100g-1 و روی ۳.۱۵ تا ۵.۹۱ mg.100g-1 به دست آمد.نتیجه گیری: نوزادان تیپ ۱ بیشترین دریافت روزانه Al، Cd و Pb را داشتند. با این وجود دریافت روزانه کودکان از این فلزات کمتر از حد مجاز است. محصولات D1، A1 و E2 به ترتیب بیشترین دریافت روزانه Al، Cd و Pb را به کودکان تحمیل می کنند.

کلید واژه: شیرخشک، غذای کودک، آلومینیوم، سرب، کادمیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.