بررسی تاثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: سبزی از مهم ترین منابع نیترات و نیتریت در رژیم غذایی انسانی نیز است. هدف از انجام این مطالعه تعیین تاثیر فرایندهای پخت وانجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی تعداد ۱۸۰ نمونه سبزی از بازار شهر کرمانشاه به طور تصادفی انتخاب و نمونه های مذکور از نظر شاخص میزان نیتریت و نیترات به روش گریس – ایلوسوای مورد اندازه گیری قرار گرفتند. در گام بعدی، پروسه های انجماد و حرارت پخت بر روی نمونه ها صورت گرفت و نیترات و نیتریت نمونه ها مجدد اندازه گیری شد. تجزیه تحلیل نتایج با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون آماری ANOVA (آنالیز واریانس یک طرفه) انجام شد.یافته ها: اختلاف میانگین میزان نیتریت و نیترات با توجه به نوع محصول و نوع فرایند در اکثر نمونه ها معنی دار بود (P<0.05). با افزایش طول نگهداری به شکل منجمد از ۱ ماه به ۳ ماه تقریبا در اکثر سبزیجات شاهد افزایش نیتریت و نیترات بودیم در صورتی که با فریز کردن در مدت ۹ ماه، مجددا میزان نیتریت و نیترات کاهش یافت. فرایند آب پز کردن در برخی نمونه ها مانند پیازچه منجر به افزایش در میزان نیتریت و نیترات شد و در تعدادی از نمونه های مورد بررسی مانند تره نیز سبب کاهش در این مقدار شد.نتیجه گیری: استفاده از فرایند انجماد در درازمدت روشی مناسب جهت کاهش نیترات و نیتریت در سبزیحات می باشد. با توجه به استفاده روزانه قابل ملاحظه مردم از سبزیجات و تاثیر مثبت آن بر سلامت جامعه، کنترل کیفی سبزیجات و بررسی فرایندهای دیگر نگهداری، حائز اهمیت است.

کلید واژه: انجماد، پختن، سبزی، نیترات، نیتریت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.