تاثیر ایزوفلاوان جنیستین بر شاخص های ایمنی فیل ماهی پرورشی (Huso huso)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ایزوفلاوان جنیستین بر شاخص های ایمنی فیل ماهی پرورشی (Huso huso) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ایزوفلاوان جنیستین بر شاخص های ایمنی فیل ماهی پرورشی (Huso huso)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ایزوفلاوان جنیستین بر شاخص های ایمنی فیل ماهی پرورشی (Huso huso)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ایزوفلاوان جنیستین بر شاخص های ایمنی فیل ماهی پرورشی (Huso huso) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۴

در این تحقیق اثر سطوح مختلف ایزوفلاوان جنیستین بر شاخص های ایمنی فیل ماهی پرورشی (Huso huso) طی ۳ ماه مورد مطالعه (فروردین الی تیر ماه ۱۳۹۱) قرار گرفت. به منظور اجرای این طرح، تعداد ۳۰ قطعه فیل ماهی پرورشی با میانگین وزنی ۲۶.۱±۱.۸ کیلوگرم و طول ۱۵۵.۳±۷ سانتی متر انتخاب گردیدند. تیماربندی بر اساس سطوح مختلف جنیستین در جیره غذایی (۰، ۰.۲، ۰.۴ و ۰.۸ و ۱.۶ گرم در هر کیلوگرم جیره) صورت پذیرفت و ماهیان در ابتدای دوره پرورشی و در پایان این دوره خون گیری شده و شاخص های ایمنی شناسی مورد ارزیابی قرار گرفتند. بر اساس نتایج بدست آمده، تعداد گلبول های سفید خون تغییرات معنی داری را در غلظت ها و زمان های مورد مطالعه نشان نداند (P>0.05). تعداد نوتروفیل ها در همه غلظت ها در تیرماه بطور معنی داری (P<0.05) نسبت به فروردین ماه کاهش یافت، در حالی که تعداد ائوزینوفیل ها در همه غلظت ها نسبت به شاهد بیشتر بود. تعداد مونوسیت ها کاهش معنی داری را در غلظت های ۰.۴ و ۰.۸ در تیر ماه نسبت به فروردین نشان داد (P<0.05). سطوح CH50وC4 در همه غلظت ها در تیرماه کمتر از فروردین بود، ولی اختلاف معنی داری مشاهده نگردید (P>0.05). سطوح لیزوزیم در غلظت ۰.۸ گرم در کیلوگرم ایزوفلاوان جنیستین در تیر ماه به طور معنی داری نسبت به فروردین افزایش یافت (P<0.05). سطوح IgM در غلظت ۱.۶ گرم در کیلوگرم وC3 در غلظت های ۰.۴ و ۱.۶ گرم در کیلوگرم در تیرماه بطور معنی داری (P<0.05) نسبت به فروردین کاهش یافت. با توجه به نتایج بدست آمده، برخی شاخص های ایمنی مورد مطالعه به ویژه نوتروفیل، سطوح IgM و کمپلمان ها تغییرات معنی داری را در غلظت ها و زمان های مختلف نشان دادند که بیانگر اثرپذیری سیستم ایمنی فیل ماهی پرورشی از غلظت های مختلف جنیستین در پاسخ به تغییرات فیزیولوژیکی و محیطی می باشد.

کلید واژه: فیل ماهی، ایزوفلاوان، جنیستین، شاخص های ایمنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.