میزان جیوه در عضله میش ماهی (Argyrosomus hololepidotus) در گروه های سنی مختلف در صید آب های شمال غربی خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان جیوه در عضله میش ماهی (Argyrosomus hololepidotus) در گروه های سنی مختلف در صید آب های شمال غربی خلیج فارس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان جیوه در عضله میش ماهی (Argyrosomus hololepidotus) در گروه های سنی مختلف در صید آب های شمال غربی خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان جیوه در عضله میش ماهی (Argyrosomus hololepidotus) در گروه های سنی مختلف در صید آب های شمال غربی خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان جیوه در عضله میش ماهی (Argyrosomus hololepidotus) در گروه های سنی مختلف در صید آب های شمال غربی خلیج فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۲

این تحقیق به منظور سنجش و مقایسه میزان فلز سنگین جیوه در بافت عضله میش ماهی(Argyrosomus hololepidotus) و ارتباط آن با سن ماهی، طول کل و وزن کل، در آب های شمال غربی خلیج فارس در سال ۱۳۹۱ انجام شد. نمونه برداری طی ماه های فروردین تا آبان از دو ایستگاه صیادی واقع در آبادان و هندیجان صورت پذیرفت. ۸۰ نمونه ماهی در ۵ گروه سنی تهیه شد. پس از جداسازی بافت عضله، نمونه های مرکب طبق روش استاندارد Moopam به دست آمد. هضم شیمیایی نمونه های مرکب به روش مرطوب و سنجش غلظت فلز جیوه به روش جذب اتمی با دستگاه مدل Perkin Elmer 4100 انجام گردید. اختلاف بین میانگین ها با کمک آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه (ANOVA) با نرم افزار SPSS 20 و ارتباط بین عنصر جیوه با عوامل بیومتریک توسط آزمون آماری آنالیز همبستگی و رگرسیون چندگانه (Multiple Regression) با نرم افزار Excel 2007 و وجود یا عدم وجود اختلاف و ارتباط معنی دار در سطح ۹۵ درصد تعیین شد. میانگین غلظت فلز جیوه، در بافت عضله میش ماهی ۸۴.۸۶±۱۹.۹۲ میکروگرم بر کیلوگرم وزن خشک بود. بالاترین میزان تجمع فلز جیوه در بین گروه های سنی مختلف ۱۱۸.۵±۱۱.۶۱ میکروگرم بر کیلوگرم وزن خشک در گروه سنی ۱۰-۸ سال بود. بین غلظت فلز جیوه با عوامل طول کل و وزن کل رابطه مثبت بود، اما در سطح معنی داری دیده نشد (P³۰.۰۵). در حالی که ارتباط بین غلظت فلز جیوه و عامل سن مثبت و معنی دار دیده شد(P-value=0.0032) . میانگین تجمع این فلز در بافت خوراکی از حد مجاز سازمان های WHOو FDA پایین تر بود.

کلید واژه: فلز سنگین، میش ماهی، Argyrosomus hololepidotus، خلیج فارس، بافت عضله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.