اثر روش های پخت بر باقی مانده غلظت آرسنیک و جیوه در میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روش های پخت بر باقی مانده غلظت آرسنیک و جیوه در میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روش های پخت بر باقی مانده غلظت آرسنیک و جیوه در میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روش های پخت بر باقی مانده غلظت آرسنیک و جیوه در میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روش های پخت بر باقی مانده غلظت آرسنیک و جیوه در میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۸

پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر روش های مختلف پخت (آب پز کردن، بخار پز کردن و سرخ کردن) بر میزان غلظت آرسنیک و جیوه در بافت میگوی سفید هندی انجام گرفت. جهت استخراج و تعیین میزان باقیمانده آرسنیک و جیوه نمونه ها، از روش هضم مرطوب با استفاده از اسپکتروفتومتری جذب اتمی کوره و هیدرید به ترتیب برای اندازه گیری آرسنیک و جیوه استفاده شد. میانگین میزان درصد بازیافت جیوه و آرسنیک در نمونه های میگو به ترتیب برحسب میکروگرم بر کیلوگرم ۹۰.۶ درصد و ۱۰۲ درصد به دست آمد. میانگین غلظت آرسنیک و جیوه در نمونه های خام میگو برحسب میکروگرم بر کیلوگرم به ترتیب ۲۳۷.۶۷±۲۷.۰۱ و ۱۱۵.۶۷±۱۶.۸۶ به دست آمد. نتایج مطالعه نشان داد میزان غلظت آرسنیک در نمونه های میگوی سرخ شده به میزان ۴۵۹.۴۲±۶۳.۶۶ میکروگرم بر کیلوگرم افزایش یافته که از نظر آزمون های آماری معنی دار بود (P<0.05). همچنین غلظت جیوه در نمونه های بخارپز شده، آب پز شده و سرخ شده به ترتیب نسبت به نمونه شاهد کاهش یافت. نتایج نشان داد روش سرخ کردن که یکی از متداول ترین روش های طبخ آبزیان در ایران می باشد، روش مطلوبی ازنظر سلامت مصرف کنندگان نیست. همچنین نتایج مطالعه حاضر اهمیت پایش دوره ای سطوح جیوه و آرسنیک را در مواد غذایی نشان داد.

کلید واژه: میگو، روش های پخت، فلزات سنگین، آرسنیک، جیوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.