تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی عضله ماهیان شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)، کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) و هامور معمولی (Epinephelus coioides) خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی عضله ماهیان شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)، کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) و هامور معمولی (Epinephelus coioides) خلیج فارس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی عضله ماهیان شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)، کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) و هامور معمولی (Epinephelus coioides) خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی عضله ماهیان شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)، کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) و هامور معمولی (Epinephelus coioides) خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی عضله ماهیان شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)، کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) و هامور معمولی (Epinephelus coioides) خلیج فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق در سال ۱۳۹۲به منظور تعیین میزان پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر، خاکستر و رطوبت در ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)، کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) وهامور معمولی (Epinephelus coioides)خلیج فارس انجام شد. از هر گونه ماهی ۱۵ نمونه از بندر هندیجان تهیه شد. ترکیبات تقریبی در عضله پشتی ماهیان آنالیز و چربی و پروتئین با روش های سوکسله و کجلدال سنجش شدند. تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزار SPSS 17 و آنالیز واریانس یکطرفه (ANOVA) و آزمون دانکن (Duncan test) انجام شد که وجود یا عدم وجود اختلاف معنی دار در سطح ۹۵ درصد (P=0.05) تعیین گردید. در این تحقیق بین میزان پروتئین و کربوهیدرات عضله سه گونه ماهی ماهی هامور معمولی، شانک زرد باله و کفشک زبان گاوی اختلاف معنی داری مشاهده شد (P<0.05)، اما میزان چربی و خاکستر اختلاف معنی داری نداشت (P>0.05). همچنین میزان رطوبت در عضله دو گونه شانک زرد باله و کفشک زبان گاوی اختلاف معنی داری نداشت (P>0.05). میزان فیبر در عضله سه گونه ماهی صفر بدست آمد. مقایسه ترکیبات تقریبی در عضله سه گونه مورد مطالعه نشان داد که بالاترین میزان پروتئین (۲۰.۱۶±۰.۲۶ درصد) و چربی (۳.۴۶±۰.۴ درصد) در عضله ماهی کفشک زبان گاوی بود. همچنین بالاترین میزان رطوبت (۷۶.۷±۰.۴۳ درصد) و کربوهیدرات (۲.۰۵±۰.۷۵ درصد) در عضله ماهی هامور معمولی محاسبه شد.

کلید واژه: Epinephelus coioides، Cynoglossus arel، Epinephelus coioides، ارزش غذایی، خلیج فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.