بررسی فلور باکتریایی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso) قبل و پس از رهاسازی در قفس دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فلور باکتریایی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso) قبل و پس از رهاسازی در قفس دریای خزر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فلور باکتریایی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso) قبل و پس از رهاسازی در قفس دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فلور باکتریایی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso) قبل و پس از رهاسازی در قفس دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فلور باکتریایی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso) قبل و پس از رهاسازی در قفس دریای خزر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۲

با توجه به اهمیت پرورش ماهیان خاویاری در راستای تولید گوشت و خاویار بررسی وضعیت بهداشتی و شناسایی انواع عوامل بیماری زا و به خصوص عوامل باکتریایی در محیط های مختلف پرورشی به منظور کسب اطلاعات از وضعیت موجود و اتخاذ بهترین روش های پیشگیری و درمان ضروری می باشد. در این مطالعه، عوامل باکتریایی آب پرورشی، پوست و آبشش فیل ماهیان پرورشی قبل از انتقال در مرکز بازسازی ذخایر شادروان دکتر یوسف پور با میانگین وزنی ۱۰۳.۴۰±۲۷.۵ گرم و پس از انتقال به قفس در دریا از خرداد تا دی ماه سال ۱۳۹۰ تعیین گردید. در آزمایشگاه پس از انجام عملیات شستشوی سطحی با سرم فیزیولوژی در شرایط استریل، ۱ سانتی متر مربع از پوست و ۱ گرم از آبشش بچه ماهیان نمونه برداری گردید. جهت شمارش بر اساس واحد تشکیل کلونی CFU (تعداد کلنی در واحد) اقدام به تهیه محلول هموژن و تهیه رقت ها گردید. کشت اولیه بر روی محیط کشت باکتریاییTSA انجام شد. به منظور خالص سازی و شناسایی باکتری ها علاوه بر استفاده از روش های شناسایی استاندارد باکتری ها از کیت تشخیصی api 20E استفاده شد. بر اساس نتایج میزان لگاریتم شمارش باکتریایی آب پرورشی (آب شیرین رودخانه) قبل از انتقال ماهیان به قفس در حوضچه های بتنی ۵.۸۰-۵.۸۴ در میلی لیتر، آبشش ماهیان ۳.۲۸-۳.۴۱ در گرم و دامنه شمارش باکتریایی پوست ۵.۳۶-۵.۵۸ در سانتی مترمربع بوده است. دامنه لگاریتم شمارش باکتریایی آب پرورشی در محیط دریا ۳.۹۷-۵.۹۲ در میلی لیتر، پوست ۳.۷۴-۵.۴۱ در سانتی مترمربع و آبشش ۲.۰۱-۳.۴۰ در گرم تعیین گردید. ایزوله های جداسازی شده از ماهی و آب پرورشی قبل و بعد از رهاسازی شامل Enterobacteriaceae، Aeromonas sp.، Pseodomonas sp.، Acinetobacter spp.، Staphylococcus، Halomunas sp. و Shewanella sp. بودند. هدف از این بررسی شناسایی عوامل هاموژن باکتریایی و نیز بررسی میزان تاثیر احتمالی آن ها در بروز بیماری و تلفات پرورش ماهیان خاویاری در قفس بوده است.

کلید واژه: فیل ماهی، دریا، شمارش کلی، فلور باکتریایی، پرورش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.