جداسازی، شناسایی و ارزیابی پتانسیل ضد قارچی باکتری های تجزیه کننده کیتین جدا شده از خاک ریزوسفر گیاهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی، شناسایی و ارزیابی پتانسیل ضد قارچی باکتری های تجزیه کننده کیتین جدا شده از خاک ریزوسفر گیاهان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی، شناسایی و ارزیابی پتانسیل ضد قارچی باکتری های تجزیه کننده کیتین جدا شده از خاک ریزوسفر گیاهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی، شناسایی و ارزیابی پتانسیل ضد قارچی باکتری های تجزیه کننده کیتین جدا شده از خاک ریزوسفر گیاهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی، شناسایی و ارزیابی پتانسیل ضد قارچی باکتری های تجزیه کننده کیتین جدا شده از خاک ریزوسفر گیاهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دنیای میکروب ها

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: کیتیناز یکی از مهم ترین آنزیمهای صنعتی می باشد که در سال های اخیر به دلیل کاربرد وسیع، به ویژه در کنترل زیستی قارچ های بیماری زا مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. این مطالعه با هدف جداسازی و شناسایی باکتری های تجزیه کننده کیتین از خاک ریزوسفر گیاهان و نیز بررسی میزان پتانسیل ضد قارچی آنها انجام شد.مواد و روش ها: در این پژوهش ۳۸ نمونه خاک از ریزوسفر بوته های چای، شعمدانی و شبدر به صورت تصادفی جمع آوری گردید. پس از تعیین رقت و کشت نمونه ها بر روی محیط کیتین کلوئیدال آگار (CCA)، جدایه های دارای هاله شفاف انتخاب شدند. سنجش آنزیم کیتیناز با دستگاه اسپکتروفتومتر انجام شد. پتانسیل ضد قارچی باکتری های جداسازی شده علیه قارچ فوزاریوم سولانی مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت، تعیین هویت مولکولی سویه ها با استفاده از روش واکنش زنجیره ای پلی مراز و تعیین توالی ناحیه ۱۶S rRNA انجام شد.یافته ها: در این مطالعه تنها یک سویه جدید به نام سراشیا سویه صلاحی با فعالیت تجزیه کنندگی کیتین جداسازی گردید. بیشترین میزان فعالیت آنزیمی این سویه در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد و پس از ۴ روز معادل ۴.۳۷ U/ml بود. همچنین فعالیت ضد قارچی این باکتری با هاله عدم رشد ۱.۵ سانتی متر به اثبات رسید.نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد که این سویه جدید پتانسیل کاربرد به عنوان یک آفت کش طبیعی محصولات زراعی، جایگزین آفت کش های سنتزی و سرطان زا را دارد.

کلید واژه: کیتیناز، پتانسیل ضد قارچی، فوزاریوم سولانی، ۱۶S rRNA

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.