مطالعه تغییرات زمانی-مکانی غلظت فلزات سنگین (روی، مس، نیکل، سرب، کادمیم و جیوه) در آب سواحل ایرانی حوزه جنوبی دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تغییرات زمانی-مکانی غلظت فلزات سنگین (روی، مس، نیکل، سرب، کادمیم و جیوه) در آب سواحل ایرانی حوزه جنوبی دریای خزر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تغییرات زمانی-مکانی غلظت فلزات سنگین (روی، مس، نیکل، سرب، کادمیم و جیوه) در آب سواحل ایرانی حوزه جنوبی دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تغییرات زمانی-مکانی غلظت فلزات سنگین (روی، مس، نیکل، سرب، کادمیم و جیوه) در آب سواحل ایرانی حوزه جنوبی دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تغییرات زمانی-مکانی غلظت فلزات سنگین (روی، مس، نیکل، سرب، کادمیم و جیوه) در آب سواحل ایرانی حوزه جنوبی دریای خزر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۴

این مطالعه به بررسی غلظت شش فلز سنگین (روی، مس، نیکل، سرب، کادمیم و جیوه) در آب سواحل ایرانی حوزه جنوبی دریای خزر طی چهار فصل در هشت نیم خط عمود بر ساحل (آستارا، انزلی، سفید رود، تنکابن، نوشهر، بابلسر، امیرآباد و بندر ترکمن) در سال ۱۳۸۹ پرداخت. تعداد ۹۳ نمونه آب دراعماق ۱۰، ۵۰ و ۱۰۰ متری جمع آوری گردید. نمونه ها پس از آماده سازی (استخراج و عمل تغلیظ) به روش استاندارد با دستگاه جذب اتمی اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که حداکثر میانگین فلزات روی، نیکل، سرب و جیوه در فصل بهار و عنصر کادمیم در زمستان بوده است. همچنین غلظت اکثر فلزات در نواحی غربی و مرکزی نسبت به ناحیه شرقی این حوزه بالاتر بود. میانگین سالانه فلزات نیکل، سرب، کادمیم، روی و جیوه درآب به ترتیب برابر ۲.۱۰±۰.۵۹، ۱.۶۴±۰.۱۸، ۰.۶۸±۰.۱۰، ۰.۱۱±۰.۰۱ میلی گرم بر لیتر و ۳.۳۰±۰.۴۰ میکروگرم بر لیتر و سطح و درصد فلزات مختلف در آب بدین ترتیب (۱.۰ درصد) Hg < (2.5 درصد) Zn < (15.0 درصد) Cu< (39.1 درصد) Pb < (46.3 درصد) Ni بوده است. اکثر فلزات ضروری و نیم ضروری (Ni، Cu، Zn) و غیرضروری (Hg، Cd، Pb) در آب بیش از استانداردهای ANZECC، MPL و KMPA بود که بیانگر آلوده بودن این منطقه با این فلزات می باشد. در سال های مختلف نیز غلظت اکثر عناصر آنالیز شده (عناصر ضروری و غیرضروری) در حوزه جنوبی دریای خزر فراتر از حد مجازهای اعلام شده بود. همچنین از همبستگی بین پارامترهای محیطی و فلزات می توان به این نتیجه رسید که علاوه بر منابع وجود مختلف فلزات، رفتار متفاوت بیوژئوشیمیایی بر غلظت آن ها تاثیرگذار بوده است.

کلید واژه: آلاینده فلزی، آب، حوزه جنوبی دریای خزر، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.