تاثیر تدابیر پرستاری بر میزان بروز دلیریوم در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه قلبی بیمارستان های شهر شیراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تدابیر پرستاری بر میزان بروز دلیریوم در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه قلبی بیمارستان های شهر شیراز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تدابیر پرستاری بر میزان بروز دلیریوم در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه قلبی بیمارستان های شهر شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تدابیر پرستاری بر میزان بروز دلیریوم در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه قلبی بیمارستان های شهر شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تدابیر پرستاری بر میزان بروز دلیریوم در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه قلبی بیمارستان های شهر شیراز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پرستاری داخلی و جراحی

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: پذیرش در بخش مراقبت های ویژه به طور بالقوه یک حادثه استرس زا است که در آن درد و اختلالات فیزیولوژیک ناشی از بیماری حاد همراه با اختلالات عاطفی ثانویه، ممکن است منجر به سندرم بخش مراقبت های ویژه یا دلیریوم (Delirium) گردد. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر تدابیر پرستاری بر میزان بروز دلیریوم در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه قلبی انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه به روش کار آزمایی بالینی بر روی ۱۲۰ بیمار (دو گروه ۶۰ نفری مداخله و) بستری در بخش مراقبت های ویژه قلبی بیمارستان های شهر شیراز در سال ۱۳۹۱ و در طی ۴ ماه انجام شد. مداخلات از زمان پذیرش بیمار تا زمان ترخیص و حداکثر یک هفته به صورت گوش دادن به رادیو و ملاقات با افراد خانواده در ساعاتی خارج از ساعات ملاقات بر روی گروه مداخله اجرا گردید و گروه کنترل نیز مراقبت های معمول بخش را دریافت کردند. در طی انجام مداخله روزی دو بار احتمال بروز اختلال شناختی با استفاده از آزمون معاینه مختصر وضعیت روانی (Mini mental state examination یاMMSE ) در کلیه نمونه های پژوهش بررسی شد و بروز دلیریوم در موارد مشکوک این آزمون، توسط معیار (Diagnostic and statistical manual of mental disorders-4th-Text revision) تاییدگردید. داده ها با استفاده از آزمون های کای دو، من ویتنی یو و ویلکاکسون توسط نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: با میزان بروز تنها یک مورد (۱.۷ درصد) در گروه کنترل، اختلاف آماری معنی داری در مقایسه با گروه مداخله مشاهده نشد (P=0.315). اما مقایسه میانگین نمرات شناختی در هر دو گروه، افزایش قابل توجهی در نمرات شناختی گروه مداخله پس از مداخلات (۲۶.۵۸±۳.۴۶) در مقایسه با قبل از آن (۲۴.۷۰±۳.۷۴) و با گروه کنترل (۲۴.۷۲±۳.۷۲) نشان دادند (P=0.003).نتیجه گیری: تدابیر به کار رفته در این پژوهش در میزان بروز دلیریوم تاثیری نداشت. اما با توجه به افزایش میانگین نمرات شناختی افراد می تواند به عنوان یک روش بی خطر غیردارویی در راستای پیشگیری از بروز دلیریوم در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه قلبی به کار رود.

کلید واژه: دلیریوم، بروز، تدابیر پرستاری، مراقبت های ویژه قلبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.