ارزیابی وضعیت تغذیه در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی- درمانی شهرستان ایرانشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وضعیت تغذیه در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی- درمانی شهرستان ایرانشهر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وضعیت تغذیه در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی- درمانی شهرستان ایرانشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت تغذیه در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی- درمانی شهرستان ایرانشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وضعیت تغذیه در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی- درمانی شهرستان ایرانشهر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پرستاری داخلی و جراحی

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف:بارداری یک دوره حساس و مهم در زندگی زنان است و با افزایش نیازهای تغذیه ای در آنان همراه می باشد. دریافت کافی مواد غذایی در این دوران بر وضعیت سلامت مادر و کودک تاثیر به سزایی دارد. مطالعه حاضر با هدف تعیین وضعیت تغذیه زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی- درمانی شهرستان ایرانشهر انجام شد.مواد وروش ها:این مطالعه از نوع توصیفی- تحلیلی بود که به روش مقطعی در سال ۱۳۹۰ در شهرستان ایرانشهر انجام شد. ۵ مرکز بهداشتی- درمانی به روش خوشه ای انتخاب شدند. سپس ۳۵۲ زن باردار مراجعه کننده به این مراکز به روش نمونه گیری در دسترس مورد بررسی قرار گرفتند. قد و وزن افراد مورد مطالعه اندازه گیری شد و برای هر یک از آن ها، فرم اطلاعاتی شامل مشخصات دموگرافیک و دو پرسش نامه مدون شامل یادآمد خوراک ۲۴ ساعته و بسامد خوراک (Food frequency questionnaire یا FFQ) با مصاحبه حضوری تکمیل گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۸، آزمون های تی برای مقایسه میانگین با مقدار ثابت و آزمون های غیر پارامتریک از جمله من ویتنی،کروسکال والیس و ضریب همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شد.یافته ها:به جز اسید فولیک(p<0.001) ،ویتامین های (p=0.001) A و (p<0.001) E میانگین انرژی پروتئین و سایر مواد مغذی دریافتی در اکثر زنان باردار مطابق با مقادیر توصیه شده (Recommended dietary allowances یا RDA) بود. الگوی مصرف گروه های غذایی نشان داد که مصرف نان و غلات (p<0.001)،گروه شیر و لبنیات، میوه ها و سبزی ها (p=0.001)به ویژه در زنان کم وزن به طور معنی داری کمتر از میزان توصیه شده بود. همچنین مصرف شیرینی ها (p=0.001) و چربی ها (p<0.001) نیز در زنان کم وزن کمتر و در زنان باردار دارای اضافه وزن و چاق در مقایسه با سایر نمونه های مورد بررسی بیشتر بود.نتیجه گیری:نامناسب بودن الگوی غذایی زنان باردار و عدم رعایت تنوع در برنامه غذایی اکثر آنان، منجر به دریافت ناکافی برخی از ریزمغذی هاشده بود. از این رو با توجه به اهمیت وضعیت تغذیه در دوران بارداری، پیشنهاد می شود به موازات اجرای برنامه های خدمات درمانی و بهداشتی به افراد تحت پوشش، آموزش های تغذیه ای نیز ارایه گردد.

کلید واژه: شاخصهای آنتروپومتریک، رژیم غذایی دریافتی، زنان باردار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.