مطالعه رشد و عملکرد سه گونه سوزنی برگ غیر بومی در سواحل شرقی دریای مازندران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات زاغمرز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه رشد و عملکرد سه گونه سوزنی برگ غیر بومی در سواحل شرقی دریای مازندران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات زاغمرز) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه رشد و عملکرد سه گونه سوزنی برگ غیر بومی در سواحل شرقی دریای مازندران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات زاغمرز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه رشد و عملکرد سه گونه سوزنی برگ غیر بومی در سواحل شرقی دریای مازندران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات زاغمرز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه رشد و عملکرد سه گونه سوزنی برگ غیر بومی در سواحل شرقی دریای مازندران (مطالعه موردی ایستگاه تحقیقات زاغمرز) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۲۰

این تحقیق به منظور تعیین رشد و تولید سه گونه کاج در ایستگاه تحقیقات جنگل و مرتع زاغمرز واقع در اراضی ساحلی شرق دریای مازندران اجرا شده است. تیمارهای تحقیق گونه های کاج بادامی (Pinus pinea.L)، کاج بروسیا (Pinus brutia Elwes &Henry) و کاج کاشفی (Pinus longi folia.Roxb) بودند. نهال های آنها در سال ۱۳۷۴ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی به فاصله ۳ در ۳ متر در سه تکرار کاشته شدند. تا سال یازدهم در پایان هر فصل رشد زنده مانی و خصوصیات کمی و کیفی پایه ها ثبت و اندازه گیری شد. نتایج تجزیه واریانس تفاوت بین گونه ها از نظر زنده مانی، قطر یقه و قطر برابر سینه را در پایان سال یازدهم اجرای تحقیق معنی دار نشان نداد اما تفاوت آنها از نظر کیفیت و ارتفاع کل را معنی دار نشان داد. زنده مانی گونه ها در سال دهم از ۸۲.۴۳ درصد برای کاج کاشفی تا ۹۵.۶۸ درصد برای کاج بادامی در نوسان بود. میانگین قطر برابر سینه از ۹.۴۹ سانتی متر برای کاج کاشفی تا ۱۲.۲۳ سانتی متر برای کاج بروسیا در تغییر بود. بیشترین فراوانی پایه ها با درجه کیفی بالاتر از متوسط به گونه های کاج بادامی و کاج بروسیا مربوط گردید. بر اساس نتایح گروه بندی میانگین ها (دانکن ۵ درصد) بیشترین میانگین ارتفاع به کاج بروسیا (۵۹۱ سانتی متر) و کمترین آن به کاج کاشفی (۲۸۷.۶۷ سانتی متر) مربوط شد حجم در هکتار کاج بروسیا حدود ۴۰ متر مکعب و برای کاج بادامی و کاج کاشفی به ترتیب ۱۹.۶۷ و ۱۰.۴۸ مترمکعب بوده است. متوسط رشد قطری سالانه برای کاج بروسیا، بادامی و کاشفی به ترتیب ۱۲ میلی متر، ۱۰.۵ میلی متر و ۹.۲ میلی متر بوده است. متوسط رشد سالانه ارتفاعی برای سه گونه یاد شده نیز به ترتیب ۵۹.۲ سانتی متر، ۴۰ سانتی متر و ۲۸.۷۷ سانتی متر بوده است. تا پایان سال دهم گونه های کاج بروسیا و کاج بادامی سازگاری خوبی نشان دادند.

کلید واژه: کاج بادامی، کاج بروسیا، کاج کاشفی، اراضی ساحلی، سازگاری، تولید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.