کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۸
امروزه علوم و فناوری نانو به عنوان یکی از مهمترین زمینه های تحقیقاتی – توسعه ای در بین علوم مدرن مطرح است. امروزه نانو ذرات مغناطیسی به دلیل ویژگی هایی مانند سطح ویژه بزرگ و جداسازی ساده با میدان مغناطیسی خارجی، کاربردهای متنوعی پیدا کرده اند. در مواد غذایی، می توان از نانو ذرات مغناطیسی برای تثبیت آنزیم ها، خالص سازی پروتئین ها و آنالیز ترکیبات مربوطه بهره برد. در این مقاله اصول کلی تولید نانو ذرات مغناطیسی و موفقیت های به دست آمده در تثبیت آنزیم ها، خالص سازی پروتئین ها، آنالیز مواد غذایی و نقش آنها در روش های آماده سازی، بررسی خواهد شد. یافته های ارائه شده در این مقاله نشان دهنده ظرفیت بالای نانو ذرات مغناطیسی در علوم و صنایع غذایی است.
کلید واژه: نانو ذرات مغناطیسی، تثبیت آنزیم، خالص سازی پروتئین، آنالیز مواد غذایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.