مقایسه اثربخشی روش های آموزشی مبتنی بر وب، یادگیری مشارکتی و سنتی بر انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی درس زیست شناسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثربخشی روش های آموزشی مبتنی بر وب، یادگیری مشارکتی و سنتی بر انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی درس زیست شناسی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثربخشی روش های آموزشی مبتنی بر وب، یادگیری مشارکتی و سنتی بر انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی درس زیست شناسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثربخشی روش های آموزشی مبتنی بر وب، یادگیری مشارکتی و سنتی بر انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی درس زیست شناسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثربخشی روش های آموزشی مبتنی بر وب، یادگیری مشارکتی و سنتی بر انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی درس زیست شناسی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاهی یادگیری الکترونیکی Interdisciplinary Journal of Virtual Learning in Medical Sciences (IJVLMS)

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: روش آموزش مبتنی بر وب به عنوان یکی از روش های نوین و فعال آموزشی برای ارتقای انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی است. این مطالعه با هدف مقایسه اثربخشی روش های آموزشی مبتنی بر وب، یادگیری مشارکتی و سنتی بر انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی درس زیست شناسی انجام شده است.مواد و روش ها: در یک مطالعه نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون- پس آزمون، ۶۰ دانش آموز پسر رشته تجربی به روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای انتخاب و به طور تصادفی در دو گروه جایگزین شدند. گروه های آزمایش به طور مجزا در ۱۵ جلسه با روش های مبتنی بر وب و یادگیری مشارکتی آموزش دیدند و گروه کنترل با روش سنتی آموزش دید. همه گروه ها، پرسشنامه انگیزه پیشرفت و آزمون معلم ساخته پیشرفت تحصیلی را به عنوان پیش آزمون و پس آزمون تکمیل کردند. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۹ و با روش واریانس چندمتغیره (مانوا) تحلیل شدند.نتایج: نتایج نشان داد روش مبتنی بر وب برخلاف روش سنتی، باعث افزایش انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی شده است. همچنین روش یادگیری مشارکتی برخلاف روش سنتی باعث افزایش پیشرفت تحصیلی شده، اما میان آن دو در انگیزه پیشرفت تفاوت معناداری وجود نداشت. علاوه بر آن میان روش های مبتنی بر وب و مشارکتی هیچ تفاوت معناداری وجود نداشت (p<0.05).نتیجه گیری: هر دو روش مبتنی بر وب و مشارکتی برخلاف روش سنتی توانسته اند پیشرفت تحصیلی دانش آموزان را ارتقا دهند، اما فقط روش مبتنی بر وب در افزایش انگیزه پیشرفت دانش آموزان موثر بود.

کلید واژه: آموزش، یادگیری مشارکتی، آموزش سنتی، انگیزه پیشرفت، پیشرفت تحصیلی، زیست شناسی، ارزیابی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.