تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۲

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: مایونزکم چرب، موسیلاژ دانه ریحان، ویژگیهای رئولوژیکی، بافت. ویژگی های حسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.