بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ۱- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: با توجه به تولید انبوه سیب در ایران، با استفاده از فناوری های موثر بسته بندی و انبارداری می توان از ضایعات این میوه ارزشمند جلوگیری کرد. نظر به نقش موثر اتیلن در افت کیفیت سیب، این پژوهش با هدف بررسی اثر کاهش اتیلن در بهبود کیفیت دو رقم سیب تولیدی ایران طی انبارداری، انجام شد.مواد و روش ها: آزمایش به صورت طرح کرت خرد شده در زمان بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار و با استفاده از گرانول های حاوی نانو جاذب اتیلن در دو سطح (۰ و ۱۰ گرم) و ۱- متیل سیکلوپروپن در دو سطح (۱ ppm و ۰) بر روی سیب قرمز و زرد لبنانی انجام شد. نمونه ها در انبار با دمای ±۰.۵ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۹۰% به مدت ۵ ماه، قرار گرفت. ارزیابی کیفی نمونه ها (شامل افت وزن، سفتی بافت، pH، اسیدیته و کل مواد جامد محلول) قبل از انبار و هر ماه یک بار انجام شد. ویتامین ث نیز در ابتدا و انتهای انبارداری تعیین شد.یافته ها: مقایسه میانگین ها نشان داد کمترین (۴.۳۹) pH، بیشترین اسیدیته (۰.۳۱ درصد)، پایین ترین مواد جامد محلول (۱۴.۲۸ درصد)، بیشترین سفتی بافت (۱۷.۵۴N/m2)، پایین ترین میزان کاهش وزن (۳.۱۰ درصد) و بالاترین مقدار ویتامین ث (۶.۲۷mg/100g-1) مربوط به تیمار توام ۱-MCP و جاذب اتیلن بود و بر عکس بیشترین (۴.۶۰) pH، کمترین اسیدیته (۰.۲۵ درصد)، بیشترین مواد جامد محلول (۱۵.۱ درصد)،کمترین سفتی بافت (۱۴.۳۰ N/m2)، بیشترین میزان کاهش وزن (۳.۵۱ درصد) و کمترین مقدار ویتامین ث (۵.۲۶mg/100g-1) مربوط به تیمار شاهد بود.نتیجه گیری: استفاده از ۱-MCP و نانوجاذب اتیلن به صورت همزمان اثر بهتری در حفظ کیفیت هر دو رقم سیب، نسبت به استفاده از هر کدام به تنهایی داشت. رقم قرمز به علت سفتی بافت بالاتر و ظاهر تازه تر قابلیت انبارمانی بهتری از رقم زرد نشان داد.

کلید واژه: پرمنگنات پتاسیم، جاذب اتیلن، سیب، نانو زئولیت، ۱- متیل سیکلوپروپن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.