بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1 و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1 و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1 و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1 و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1 و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: شکلات تلخ به علت اثرات حفاظتی در بیماری های قلبی عروقی توجه محققان را به خود جلب کرده است. این مطالعه با هدف تعیین اثرات ۸ هفته مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1 و hs-CRP در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام شد.مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینی ۶۹ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور تصادفی به دو گروه (مداخله و کنترل) تقسیم شدند. گروه مداخله (۳۲=n) روزانه ۲۵ گرم شکلات تلخ (۴۵۰ mg/day پلی فنل) و گروه کنترل (۲۸=n) همان میزان شکلات سفید دریافت کردند. نمونه های خون در ابتدا و بعد از ۸ هفته مداخله جمع آوری شد و سطوح hs-CRP، کلسترول تام، LDL-C، HDL-C، TG و آپولیپوپروتئین A-1، آپولیپوپروتئین B خون اندازه گیری شد. در ابتدا و انتهای مطالعه، فشارخون، وضعیت تن سنجی، سطوح فعالیت بدنی و دریافت مواد غذایی برآورد و بین دو گروه مقایسه شد.یافته ها: در گروه شکلات تلخ، میزان TG به طرز چشمگیری در مقایسه با گروه کنترل کمتر بود (p=0.007) .در مقایسه با ابتدای مطالعه در گروه شکلات تلخ میزان آپولیپوپروتئین (p=0.045) A-1 افزایش و مقدار آپولیپوپروتئین (p=0.01) B و (p=0.005) hs-CRP سرم کاهش یافت. در میزان غلظت کلسترول تام،LDL-C ، HDL-C سرم در هر دو گروه نسبت به ابتدای مطالعه و بین دو گروه، تفاوت معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: شکلات تلخ غنی از پلی فنل hs-CRP، TG، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1 را در بیماران دیابتی بهبود می بخشد اما بر کلسترول تام، LDL-C، HDL-C اثری نشان نداشت.

کلید واژه: شکلات تلخ، پروفایل لیپیدی، وضعیت التهابی، آپولیپوپروتئین ها، دیابت نوع ۲

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.