تاثیر شوری آب و خاک بر عملکرد گل، ترکیبات محلول، محتوی عناصر شوری و کیفیت اسانس بابونه شیرازی (.Matricaria recutita L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شوری آب و خاک بر عملکرد گل، ترکیبات محلول، محتوی عناصر شوری و کیفیت اسانس بابونه شیرازی (.Matricaria recutita L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شوری آب و خاک بر عملکرد گل، ترکیبات محلول، محتوی عناصر شوری و کیفیت اسانس بابونه شیرازی (.Matricaria recutita L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شوری آب و خاک بر عملکرد گل، ترکیبات محلول، محتوی عناصر شوری و کیفیت اسانس بابونه شیرازی (.Matricaria recutita L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شوری آب و خاک بر عملکرد گل، ترکیبات محلول، محتوی عناصر شوری و کیفیت اسانس بابونه شیرازی (.Matricaria recutita L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۶

در مناطق خشک و نیمه خشک، شوری آب و خاک تولید محصولات زراعی را محدود می نماید. ارزیابی تحمل به شوری گیاهان دارویی به منظور کشت در مناطق شور از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به منظور بررسی تاثیر شوری آب و خاک بر عملکرد گیاه دارویی بابونه، آزمایشی گلخانه ای با پنج سطح شوری شامل آب غیرشور، ۳.۵، ۶.۵، ۹.۵ و ۱۲.۵ دسی زیمنس بر متر در سه تکرار در گلخانه پژوهشی گروه زیست دانشگاه شاهد تهران، در قالب طرح کاملا تصادفی اجرا گردید. در این پژوهش صفاتی از جمله، خصوصیات مرفولوژیکی، محتوی پرولین و پروتئین، میزان عناصر سدیم، پتاسیم، کلسیم و کلر گیاه و درصد اسانس و کامازولن بابونه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد با افزایش شوری، پارامترهای رشدی گیاه بابونه به طور معنی داری کاهش یافتند. تغییرات میزان متابولیت های ثانویه نیز نسبت به شاهد معنی دار بود به طوری که شوری اسانس را کاهش (۳۵.۲۳ درصد) و درصد کامازولن را افزایش (۲۶.۳۱) داد. با افزایش سطوح شوری، میزان یون های سدیم ساقه (۵۴.۳۴%) و ریشه (۶۰%)، و همچنین کلر ساقه (۶۸.۴۲%) و ریشه (۷۶.۱۹%) گیاه بابونه نسبت به شاهد افزایش یافت و باعث کاهش جذب عناصر پتاسیم و کلسیم در بابونه گردید. نتایج نشان داد که استفاده از گیاه دارویی نسبتا متحمل به شوری بابونه، علاوه بر اصلاح و بهبود وضعیت خاک های شور، می تواند از عملکرد کمی و کیفی نسبتا خوبی در این خاک ها برخوردار گردد.

کلید واژه: بابونه شیرازی، پرولین، تنش شوری، ماده موثرکامازولن، متابولیت های ثانویه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.