اثر بسته بندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر بسته بندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر بسته بندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بسته بندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر بسته بندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: استفاده از بسته بندی مناسب، روشی موثر بر کاهش روند بیاتی نان و سایر فرآورده های نانوایی است. در این پژوهش اثر بسته بندی با دو فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس با ضخامت های ۴۵ و ۵۰ میکرومتر بر کاهش بیاتی و افزایش ماندگاری نان تست معمولی بررسی شد.مواد و روش ها: میزان رطوبت، سفتی بافت، خواص حرارتی (آنتالپی ذوب یخ و انتالپی ذوب نشاسته رتروگرید شده) و گسترش آلودگی کپکی نان های بسته بندی شده در فیلم های نانوکامپوزیت هر دو روز یک بار در مدت ۱۰ روز نگهداری در دمای محیط اندازه گیری و با نان نگهداری شده در بسته بندی معمولی (شاهد) مقایسه شد.یافته ها: نتایج به دست آمده نشان داد که استفاده از فیلم های نانوکامپوزیت برای بسته بندی نان تست، باعث افزایش ماندگاری رطوبت نسبت به نمونه شاهد می شود. مطالعه خواص حرارتی نان های تست نشان داد که آنتالپی ذوب یخ در نان شاهد کمتر از سایر نمونه ها بود ولی آنتالپی ذوب کریستال های تشکیل شده در اثر بیاتی در نان های شاهد نسبت به نمونه های بسته بندی شده در فیلم های نانوکامپوزیت افزایش یافت که این نشان دهنده گسترش بیشتر بیاتی در نان شاهد است. رشد کپک ها در پایان زمان نگهداری در کلیه نمونه ها افزایش یافت و فیلم های نانوکامپوزیت به دلیل حفظ بیشتر رطوبت نان قادر به مهار کپک ها نبودند.نتیجه گیری: فیلم های نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس بیاتی نان تست را به تاخیر انداختند ولی نتوانستند رشد کپک ها را در نان کنترل کنند. بنابراین در صورت استفاده از این نوع بسته بندی ها برای نان و محصولات مشابه، افزودن ترکیبات ضدمیکروبی به فرمولاسیون فیلم نانوکامپوزیت ضروری است.

کلید واژه: بیاتی، فیلم نانوکامپوزیت، بسته بندی نانوکامپوزیتی، نان تست، آنتالپی ذوب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.