عنوان فارسی: «خودفراموشی» در بستر از خودبیگانگی با تکیه بر دیدگاه مولوی (عنوان عربی: «نسیان الذات» فی اطار الاغتراب عن الذات رأی جلال الدین الرومی مثالا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: «خودفراموشی» در بستر از خودبیگانگی با تکیه بر دیدگاه مولوی (عنوان عربی: «نسیان الذات» فی اطار الاغتراب عن الذات رأی جلال الدین الرومی مثالا) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: «خودفراموشی» در بستر از خودبیگانگی با تکیه بر دیدگاه مولوی (عنوان عربی: «نسیان الذات» فی اطار الاغتراب عن الذات رأی جلال الدین الرومی مثالا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: «خودفراموشی» در بستر از خودبیگانگی با تکیه بر دیدگاه مولوی (عنوان عربی: «نسیان الذات» فی اطار الاغتراب عن الذات رأی جلال الدین الرومی مثالا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: «خودفراموشی» در بستر از خودبیگانگی با تکیه بر دیدگاه مولوی (عنوان عربی: «نسیان الذات» فی اطار الاغتراب عن الذات رأی جلال الدین الرومی مثالا) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش نامه اخلاق

تعداد صفحات :۲۹

چکیده فارسی:مولوی با الهام از منابع دینی با زبان شعر، تمثیل و جملات نغز، سعی در واکاوی معنا، علل، پیامدها و در نهایت راهکارهایی جهت درمان آن داشته است. از نظر مولوی، انسان دارای هویتی الهی است که در اثر هبوط، از آن دورافتاده و دچار خودفراموشی شده است. آنچه این فراموشی اجباری اولیه را تشدید می کند، تعلق به ماده و مادیات و تاثیر قوای طبیعی حیوانی است که تیرگی و ظلمت را بر وی غالب می سازد. در نتیجه او در درون خود عذاب و شکنجه مرغ محبوس را احساس می کند و می نالد و هوای بازگشت به وطن اصلی خود را دارد. این سیر استکمالی آثار مولوی در قالب قوس نزول و صعود قابل تصویر است. از دید مولوی دو دسته عوامل درونی و بیرونی باعث عدم شناخت خویشتن است. از نظر وی نقطه مقابل علل خودفراموشی، راه هایی برای خودیابی و غلبه بر خودفراموشی است. و راه درمان آن چیزی جز یافتن ماوای اصلی و بازگشت به آن و در نتیجه خروج از غفلت نیست.
چکیده عربی:اتخذ جلال الدین الرومی المعروف باسم المولوی المصادر الدینیه وصاغ موضوعاتها فی أعماله بلغه شعریه، و باسلوب التشبیه والجمل الظریفه لتقصی معنی النسیان و أسبابه و نتائجه، و فی الختام بیان السبل الکفیله بمعالجته فی رأیه الانسان له هویه الهیه ابتعد عنها و نسی ذاته بسبب هبوطه إلی الارض. و من الامور التی کرست هذا النسیان الاجباری الابتدائی هو امتزاجه و تعلقه بالماده والمادیات و تأثیر القوی الطبیعیه الحیوانیه جعل الکدوره والظلمه تتغلب علیه و تبعده عن عالم الطهاره و الصلاح، و لهذا السبب یشعر فی داخله بعذاب الطیر السجین ویئن ویتأوه ویراوده حلم العوده إلی موطنه الأصلی. یمکن تصویر هذا المسار التکاملی فی اعمال جلال الدین الرومی لفی قالب قوس صعود و نزول. و هناک کما یری الرومی مجموعتان من العوامل الداخلیه والخارجیه التیتحول دون معرفه الانسان لذاته. و یری ان النقطه المقابله لأسباب نسیان الذات، هی السبل الکفیله بالعوده إلی الذات والتغلب علی حاله نسیان الذات. و یمکن القول بایجاز ان طریق العلاج لیس سوی العثور علی الموطن الأصلی والرجوع إلیه، و هو ما یعنی بالنتیجه الخروج من حاله الغفله.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: از خودفراموشی، از خودبیگانگی، خودشناسی، فنا، قوس نزول و صعود، مولوی (کلیدواژه عربی: نسیان الذات، الإغتراب عن الذات، معرفه الذات، الفناء، قوس النزول والصعود)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.