بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس گیاه .Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip در رویشگاه طبیعی ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس گیاه .Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip در رویشگاه طبیعی ارومیه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس گیاه .Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip در رویشگاه طبیعی ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس گیاه .Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip در رویشگاه طبیعی ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس گیاه .Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip در رویشگاه طبیعی ارومیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۹

گونه C. xanthocephala نوعی گل گندم چندساله است که در منطقه شمال غربی کشور پراکنش دارد. هدف از انجام این تحقیق تعیین ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گونه گل گندم سرطلائی برای کاربردهای احتمالی آن در صنایع مختلف دارویی، آرایشی – بهداشتی و غذایی بود. اندام هوایی گیاه در مرحله گلدهی در اواخر تیر ۱۳۸۹ از منطقه ارومیه، دره قاسملو جمع آوری و در دمای محیط خشک و سپس آسیاب شدند. نمونه ساقه همراه برگ و گل آذین به تفکیک با روش تقطیر با آب اسانس گیری شدند. برای جداسازی و شناسایی ترکیب های اسانس از دستگاه های گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) استفاده شد. بازده اسانس برگ و ساقه (برپایه وزنی – وزنی خشک شده) ۰.۰۲ و گل آذین ۰.۰۲۳ درصد بود. در اسانس ساقه همراه برگ ۱۸ ترکیب و در اسانس گل آذین ۱۶ ترکیب شناسایی شد. بالاترین درصد ترکیب ساقه همراه برگ، اسپاتولنول (۲۶.۱ درصد) و آلفا – کوپائن (۱۱.۴ درصد) بود. در حالی که در گل آذین، اسپاتولنول (۲۸.۶ درصد)، آلفا – کوپائن (۱۳.۰ درصد)، سیس – لانگی پینانول (۵.۶ درصد) وترانس – کاریوفیلن (۴.۸ درصد) از ترکیب های غالب بودند. بر اساس نتایج حاصل از بازده اسانس اندام های مختلف C. xanthocephala، مقدار آنها بسیار جزئی است و قابل توجه نبود. همچنین میزان ترکیب های اصلی اسانس در گل آذین بیش از ساقه و برگ بود.

کلید واژه: اسپاتولنول، ترکیب های شیمیایی اسانس، تیره کاسنی، گل گندم سرطلایی (Centaurea xanthocephala)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.