تاثیر پیش تیمار بذر با عناصر کم مصرف آهن و بر روی برخی شاخص های جوانه زنی و عملکرد گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پیش تیمار بذر با عناصر کم مصرف آهن و بر روی برخی شاخص های جوانه زنی و عملکرد گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پیش تیمار بذر با عناصر کم مصرف آهن و بر روی برخی شاخص های جوانه زنی و عملکرد گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پیش تیمار بذر با عناصر کم مصرف آهن و بر روی برخی شاخص های جوانه زنی و عملکرد گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پیش تیمار بذر با عناصر کم مصرف آهن و بر روی برخی شاخص های جوانه زنی و عملکرد گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۳

به منظور ارزیابی تاثیر پیش تیمار بذر گل همیشه بهار با آهن و بر روی برخی شاخص های جوانه زنی و عملکرد آزمایشی در سال ۱۳۹۰ در دو مرحله آزمایشگاهی و مزرعه ای در سه تکرار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اجرا شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل پیش تیمار بذر با آهن و بر در غلظت های ۰.۵%، ۱%، ۱.۵% و ۲% همراه با شاهد آب مقطر و دو تیمار ترکیبی ۱.۵% آهن + ۱% بر و ۲% آهن + ۱% بر بود. بر اساس نتایج پیش تیمار بذر در غلظت های ۱% و ۱.۵% آهن و بر به تنهایی یا در تیمارهای ترکیبی درصد جوانه زنی بذر همیشه بهار را در مقایسه با شاهد بهبود بخشید. بذرهای پرایم شده در محلول ۱.۵% سولفات آهن از شاخص قدرت گیاهچه بالاتر (برابر ۲.۳) برخوردار بودند. در بذرهای تیمار شده با اسید بوریک شاخص قدرت گیاهچه در صورت افزایش غلظت بر در محلول غذایی به بیش از ۱% محدود شد. البته عملکرد گل در تیمارهای حاوی ۱.۵% سولفات آهن + ۱% اسید بوریک، ۱.۵% و ۲% سولفات آهن و ۲% سولفات آهن + ۱% اسید بوریک به ترتیب حدود ۳۹%، ۳۴%، ۲۴% و ۲۸% بیشتر از شاهد بود. اسانس روغنی در بین تیمارها از ۰.۱ میلی لیتر در مترمربع در دو تیمار ۱.۵% و ۱% اسید بوریک تا ۰.۲۷ میلی لیتر در مترمربع در تیمار ترکیبی ۱.۵% سولفات آهن + ۱% اسید بوریک از خود تغییر نشان داد. اما از نظر این صفت تیمار ۲% سولفات آهن + ۱% اسید بوریک با تولید ۰.۱۴ میلی لیتر اسانس در کلاس آماری پایین تری نسبت به دیگر تیمار ترکیبی قرار گرفت. بنابراین تیمار بذر با آهن و بر می تواند به عنوان روشی برای بهبود عملکرد اسانس گل همیشه بهار توصیه شود.

کلید واژه: اسید بوریک، بهبود عملکرد، شاخص قدرت گیاهچه، محلول غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.