عنوان فارسی: عدالت اجتماعی و عدالت کیفری: جدایی یا پیوند (عنوان عربی: العداله الاجتماعیه والعداله الجزائیه؛ الفصل أو الوصل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: عدالت اجتماعی و عدالت کیفری: جدایی یا پیوند (عنوان عربی: العداله الاجتماعیه والعداله الجزائیه؛ الفصل أو الوصل) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: عدالت اجتماعی و عدالت کیفری: جدایی یا پیوند (عنوان عربی: العداله الاجتماعیه والعداله الجزائیه؛ الفصل أو الوصل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: عدالت اجتماعی و عدالت کیفری: جدایی یا پیوند (عنوان عربی: العداله الاجتماعیه والعداله الجزائیه؛ الفصل أو الوصل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: عدالت اجتماعی و عدالت کیفری: جدایی یا پیوند (عنوان عربی: العداله الاجتماعیه والعداله الجزائیه؛ الفصل أو الوصل) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آموزه های حقوق کیفری

تعداد صفحات :۳۴

چکیده فارسی:تحولات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دهه ۱۹۸۰ میلادی به بعد موجب شد تا سیاست گذاری های جنایی در تاکید بر تدابیر کیفری و فاصله گیری از رویکردهای علمی در کنترل جرم، دچار افراط شوند و علاوه بر کنارگذاشتن سیاست های رفاهی، از اهداف عدالت کیفری نیز فاصله بگیرند. برای کارآمد شدن سیاست گذاری های اجتماعی در دسترسی افراد به عدالت اجتماعی و عدالت کیفری، برقراری پیوند میان این دو مفهوم ضروری است.از مهم ترین دلایل جدایی عدالت کیفری و عدالت اجتماعی، می توان به فراموش شدن عنصر شهروند در سیاست گذاری های اجتماعی و جنایی، مشروط نمودن حقوق شهروندی به تبعیت از قوانین، تاکید بر کیفر برای کنترل جرم، ورود سازوکارهای مدیریتی به نظام عدالت کیفری، تاکید بر کمیت به جای تمرکز بر ارتقای کیفیت و فقدان اصولی کلی برای تدوین سیاست های اجتماعی و جنایی اشاره کرد. پیوند عدالت اجتماعی و عدالت کیفری، علاوه بر کرامت مدارکردن فرایند کیفری، از به هدررفتن بودجه، منابع مادی، انسانی و زمان جلوگیری می کند و موجب دسترسی همه شهروندان به فرصت های برابر می شود. احساس تعلق شهروندان به جامعه، افزایش پایبندی به قوانین و تحقق قانون مداری از دیگر نتایج مثبت پیوند این دو مفهوم است. دستیابی به این نتایج، با شعار ممکن نیست و لازمه آن شناسایی اصولی عملی برای برقراری ارتباط میان این هاست. این اصول عبارت اند از:به رسمیت شناختن همه شهروندان و احترام به حقوق آن ها؛ بازتوزیع فرصت ها، منابع و امکانات به منظور افزایش مشارکت شهروندان در جامعه؛ توازن مسوولیت شهروندان و پایداری و کل نگری در سیاست گذاری.
چکیده عربی:لطفا برای مشاهده چکیده عربی به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: عدالت کیفری، عدالتاجتماعی، بازتوزیع، ادغام سازی، برابری، طرد اجتماعی (کلیدواژه عربی: العداله الجزائیه، العداله الاجتماعیه، التوزیع المجدد، الادغام، المساواه، الطرد الاجتماعی)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.