بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی، کلرهگزیدین و هیپوکلریت سدیم بر انتروکوکوس فکالیس و کاندیدا آلبیکنس (مطالعه آزمایشگاهی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی، کلرهگزیدین و هیپوکلریت سدیم بر انتروکوکوس فکالیس و کاندیدا آلبیکنس (مطالعه آزمایشگاهی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی، کلرهگزیدین و هیپوکلریت سدیم بر انتروکوکوس فکالیس و کاندیدا آلبیکنس (مطالعه آزمایشگاهی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی، کلرهگزیدین و هیپوکلریت سدیم بر انتروکوکوس فکالیس و کاندیدا آلبیکنس (مطالعه آزمایشگاهی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی، کلرهگزیدین و هیپوکلریت سدیم بر انتروکوکوس فکالیس و کاندیدا آلبیکنس (مطالعه آزمایشگاهی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیق در علوم دندانپزشکی

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: در استفاده بالینی از داروهای شتشو دهنده کانال، ماده ای که سمیت کمتر و کارآیی بیشتری دارد مطلوب تر است. بنابراین هدف مطالعه عبارت است از بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی، کلرهگزیدین و هیپوکلریت سدیم بر انتروکوکوس فکالیس و کاندیدا آلبیکنس.مواد و روش ها: در این مطالعه آزمایشگاهی ۵۴ نمونه از میکروارگانیسم های مورد مطالعه بر اساس روش کربی بائر بر روی محیط Muler Hinton Agar کشت سطحی داده شدند. دیسک های کاغذی با غلظت های اسانس آویشن شیرازی ۱۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر و ۵۰ میلی گرم بر میلی لیتر و کلرهگزیدین ۰.۲ و ۰.۱ درصد و هیپوکلریت سدیم ۱درصد آغشته شده و روی محیط کشت قرار داده شدند. ۴۸ ساعت پس از کشت، هاله عدم رشد برحسب میلی متر اندازه گیری شد. داده ها توسط نرم افزار آماری SPSS و بوسیله آزمون های آماری ANOVA و Tukey مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: در مورد انتروکوکوس فکالیس به ترتیب هیپوکلریت سدیم، کلرهگزیدین ۰.۲%، آویشن شیرازی ۱۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر و کلرهگزیدین ۰.۱% و اسانس آویشن شیرازی ۵۰ میلی گرم بر میلی لیتر، بیشترین قطر هاله عدم رشد را داشتند که به ترتیب به میزان: (۱۹.۱±۰.۴۱)، (۱۶.۱±۰.۴۷)، (۱۳.۵±۰.۲۹)، (۱۳.۴±۰.۶۳) و (۱۰.۶±۰.۳۹) بود و اختلاف معنا داری بین گروه های مختلف و محلول های مورد بررسی با منطقه مهار رشد باکتری دیده شد. (P=0.0001).نتیجه گیری:به نظر می رسد، در مورد انتروکوکوس فکالیس بیشترین قدرت مهاری مربوط به هیپوکلریت سدیم بود، اما در مورد کاندیدا آلبیکنس غلظت ۱۰۰ میلی گرم اسانس آویشن شیرازی دارای بیشترین قدرت مهاری بود.

کلید واژه: آویشن شیرازی، کلرهگزیدین، هیپوکلریت سدیم، انتروکوکوس فکالیس، کاندیدا آلبیکنس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.